هشدار درباره سردی روابط زوجین؛ وقتی حضور فیزیکی بدون حضور عاطفی کافی نیست لاجوردی: قانون عفاف و حجاب باید تعیین تکلیف شود مامان‌های مدرسه‌ای | راهکار‌هایی برای مادرانی که فرزند مدرسه‌ای دارند سحرِ آب | بانوی روشندلی که با «قورباغه طلایی» مدال‌ها را درو می‌کند نتایج یازدهمین قرعه‌کشی ایران خودرو مادران اعلام شد+جزییات «ابریشم‌باف»، روایتی زنانه از حماسه نوغان در سایه خورشید هشتم هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان برگزار شد| پیروزی نماینده مشهد برابر تیم فرآور شریف سبز آشنایی با فواید مصرف کلم بروکلی برای سلامت بانوان آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال بانوان برای حضور در جام ملت‌های آسیا از ۷ دی ماه ۱۴۰۴ افزایش خطر زایمان زودرس با وزن گیری کمتر از حد انتظار در دوران بارداری ناکامی هیات فوتبال خراسان رضوی در هفته هشتم لیگ برتر فوتسال زنان پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از انحصار وراثت تا اطاله دادرسی سلطنت زرنگار، دختری که با درس‌خواندن، راه آموزش دختران مشهد را هموار کرد این‌گونه مادر شدم | روایت پرفرازونشیب ناباروری، درمان و فرزندپذیری وقتی تحصیل با تقاطع مادری برخورد می‌کند طرز تهیه دسر «توپک یلدایی» | پیش‌غذایی ساده و شیک برای شب یلدا
سرخط خبرها
طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم

طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم

  • کد خبر: ۳۳۸۶۹۹
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
دسر موس وانیلی، علاوه بر طعم لذیذ و بافت خامه‌ای، می‌تواند فواید مختلفی برای سلامتی داشته باشد.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ دسر موس وانیلی، علاوه بر طعم لذیذ و بافت خامه‌ای، می‌تواند فواید مختلفی برای سلامتی داشته باشد.  این دسر به دلیل استفاده از مواد اولیه مانند شیر، خامه و تخم مرغ، منبع خوبی از کلسیم، پروتئین و ویتامین‌های گروه ب است.

مواد لازم:

تخم مرغ ۶ عدد

شیر ۳ لیوان

شکر ۱/۲ لیوان

ژلاتین ۶ ق مرباخوری

اب سرد ۱/۲ فنجان

خامه قنادی ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ از هم جدا کرده، سپس سفیده‌ها را با همزن فرم دهید و کنار بگذارید. در مرحله بعد، زرده‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.

سپس شیر داغ را در ۳ مرحله اضافه کرده، پس از آن ژلاتین و آب سرد باهم مخلوط و بن ماری کرده، به مواد قبلی اضافه کنید.

در این مرحله، خامه را بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس سفیده‌های فرم گرفته را اضافه کنید و به صورت فولد هم بزنید. در مرحله پایانی، مایع دسر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و دو ساعت داخل یخچال نگه دارید. پس از نگهداری پایان زمان نگهداری در یخچال، دسر را می‌توانید سرو کنید. نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.