«پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند
سرخط خبرها
معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

  • کد خبر: ۳۴۲۸۸۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذاها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذا‌ها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به عنوان مثال، سرکه، مخصوصاً نوع بالزامیک، طعمی تند و خوشایند با حسی خاص به غذا می‌بخشد و می‌تواند جایگزین خوبی برای سس‌های شور باشد.

همچنین، آب و پوست لیمو، پرتقال و سایر مرکبات می‌تواند به غذا طعم بدهد و همچنین ترکیباتی مانند هسپریدین دارد که باعث گشاد شدن رگ‌ها و کاهش فشار خون می‌شود.

علاوه بر این، گیاهانی مثل ریحان، آویشن، رزماری، گشنیز، ترخون، شوید و نعناع نه‌تنها طعم دلپذیری دارند بلکه از جمله سبزیجاتی محسوب می‌شوند که می‌توانند جایگزین مناسبی برای مصرف بالای نمک باشند.

البته ادویه‌هایی مانند هل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، زعفران، دانه کرفس و کنجد می‌توانند طعم غذا را بدون نیاز به نمک تقویت کنند، همچنین، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و فلفل چیلی طعمی لذت‌بخش بدون نیاز به نمک ایجاد می‌کنند.

در ادامه سیر و پیاز کاراملی شده هم علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا‌ها می‌دهند، برای سلامتی انسان فواید بسیاری دارند.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.