افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» بررسی ارتباط افزایش فرصت‌های اشتغال برای زنان با تقویت نهاد خانواده برای اولین‌بار یک بانوی رسانه‌ای بر صندلی ریاست خانه مطبوعات خراسان رضوی نشست موفقیت ۲۴ درصدی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در درمان ناباروری آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم
سرخط خبرها
معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

  • کد خبر: ۳۴۲۸۸۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذاها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذا‌ها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به عنوان مثال، سرکه، مخصوصاً نوع بالزامیک، طعمی تند و خوشایند با حسی خاص به غذا می‌بخشد و می‌تواند جایگزین خوبی برای سس‌های شور باشد.

همچنین، آب و پوست لیمو، پرتقال و سایر مرکبات می‌تواند به غذا طعم بدهد و همچنین ترکیباتی مانند هسپریدین دارد که باعث گشاد شدن رگ‌ها و کاهش فشار خون می‌شود.

علاوه بر این، گیاهانی مثل ریحان، آویشن، رزماری، گشنیز، ترخون، شوید و نعناع نه‌تنها طعم دلپذیری دارند بلکه از جمله سبزیجاتی محسوب می‌شوند که می‌توانند جایگزین مناسبی برای مصرف بالای نمک باشند.

البته ادویه‌هایی مانند هل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، زعفران، دانه کرفس و کنجد می‌توانند طعم غذا را بدون نیاز به نمک تقویت کنند، همچنین، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و فلفل چیلی طعمی لذت‌بخش بدون نیاز به نمک ایجاد می‌کنند.

در ادامه سیر و پیاز کاراملی شده هم علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا‌ها می‌دهند، برای سلامتی انسان فواید بسیاری دارند.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.