جایگاه ایران در سیدبندی جام جهانی فوتسال بانوان مشخص شد ستاره هندبال پرتغال هدایت تیم ملی بانوان ایران را برعهده گرفت سلامت زنان خانه‌دار سرمایه‌گذاری برای آینده خانواده صدور حکم قطعی قصاص نفس برای قاتل بانوی پژوهشگر خبرگزاری ایرنا شناخت قبل از گفتن «بله» | سوالاتی که شناخت واقعی را تضمین می‌کنند حمایت از زنان و دختران آسیب‌دیده و در معرض آسیب از طریق «خانه‌های امن» سینمای کودک در کماست | ذهن فرزندانمان را به هالیوود واگذار کرده‌ایم! همدلی نویسنده معروف آمریکایی با غزه در شعر «اندوه» | تشبیه فلسطین به مسیح مصلوب جهان در سراشیبی کاهش جمعیت | زنگ خطر بحران باروری و تبعات گسترده آن رقابت سخت بانوان ایرانی در مسابقات بین‌المللی بدمینتون «جام خزر» | شانس کسب مدال در بازی‌های آسیایی نداریم رویداد ملی «دخترم، افتخار ایران» در ۳۱ استان کشور برگزار شد آشنایی با احکام قانونی و حقوقی حق «حضانت» ویژگی‌های تربیت کودکان مهدوی برای نقش‌آفرینی در عصر ظهور واوکاوی چالشی برای والدین به نام «پرحرفی» کودکان فریاد هند رجب، ونیز را تکان داد: ۲۲ دقیقه تشویق بی‌وقفه برای شهیده غزه
سرخط خبرها
معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

  • کد خبر: ۳۴۲۸۸۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذاها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذا‌ها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به عنوان مثال، سرکه، مخصوصاً نوع بالزامیک، طعمی تند و خوشایند با حسی خاص به غذا می‌بخشد و می‌تواند جایگزین خوبی برای سس‌های شور باشد.

همچنین، آب و پوست لیمو، پرتقال و سایر مرکبات می‌تواند به غذا طعم بدهد و همچنین ترکیباتی مانند هسپریدین دارد که باعث گشاد شدن رگ‌ها و کاهش فشار خون می‌شود.

علاوه بر این، گیاهانی مثل ریحان، آویشن، رزماری، گشنیز، ترخون، شوید و نعناع نه‌تنها طعم دلپذیری دارند بلکه از جمله سبزیجاتی محسوب می‌شوند که می‌توانند جایگزین مناسبی برای مصرف بالای نمک باشند.

البته ادویه‌هایی مانند هل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، زعفران، دانه کرفس و کنجد می‌توانند طعم غذا را بدون نیاز به نمک تقویت کنند، همچنین، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و فلفل چیلی طعمی لذت‌بخش بدون نیاز به نمک ایجاد می‌کنند.

در ادامه سیر و پیاز کاراملی شده هم علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا‌ها می‌دهند، برای سلامتی انسان فواید بسیاری دارند.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.