دستور پخت حلوای سه آرد مجلس مخصوص در خانه + فیلم دیدگاه امام خمینی (ره) درباره جایگاه زنان مومن و مادران پاکدل چه بود؟ حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون چرا مصرف دانه چیا برای زنان مفید است؟ بازداشت مهدیه اسفندیاری، نمادی از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر بررسی نقش بانوان در تحقق آرمان‌های انقلاب امام خمینی (ره) ۲۲ درصد متخصصان هوش مصنوعی در جهان، زنان هستند روند افزایشی گرایش زنان روستایی و عشایر در خراسان شمالی به بیمه و استفاده از خدمات آن لزوم تشکیل کمیته توسعه چوگان ویژه بانوان در فدراسیون کسب سومین پیروزی پیاپی تیم امید بانوان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران: بازیکنان تمرینات سختی را پشت سر گذاشتند هر بند سخنان رهبر معظم انقلاب باید پیوست عملیاتی داشته باشد ۱۲ تا ۱۵ درصد سالمندان تنها زندگی می‌کنند درس‌های انیمیشن باب اسفنجی به کودکان! حضور تنهاملی پوش خراسانی تیم ملی فوتبال بانوان در دیدار دوستانه این تیم با عراق
سرخط خبرها
دستور تهیه میان وعده رژیمی بسیار مقوی و خوشمزه + فیلم

دستور تهیه میان وعده رژیمی بسیار مقوی و خوشمزه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۲۸۷۲
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
میان وعده مقوی برای ورزشکاران و کسانی که به دنبال عصرانه مقوی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، میان وعده مقوی و در عین حال رژیمی از دغدغه ورزشکاران و افرادیست که در رژیم هستند. در ادامه آموزش میان وعده‌ای مقوی با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه میان وعده مقوی

خرما بدون هسته: ۲۵۰ گرم
مغزیجات: بادام و گردو نصف پیمانه
ارده: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
هل و دارچین: مقدار خیلی کم
مواد لازم برای تزئین
شکلات تلخ: ۳۰ گرم
روغن: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه میان وعده مقوی

تمام مواد را مطابق با فیلم، داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم تا کاملا با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.

سپس شکلات و روغن را به روش بن ماری ذوب می‌کنیم و در قالب‌های سیلیکونی می‌ریزیم و داخل فریزر می‌گذاریم.

پس‌از سفت شدن شکلات‌ها، از مواد میان‌وعده روی شکلات‌ها می‌ریزیم و در صورت دلخواه، دوباره روی آنها شکلات می‌ریزیم.

قالب را به مدت دو‌ساعت داخل فریزر می‌گذاریم تا کاملا سفت شوند.

این میان وعده را می‌توانید بدون استفاده از قالب، گلوله کنید و داخل نارگیل یا مغزیجات بغلطانید.

در آخر پس‌از ۲ ساعت سفت شدن داخل یخچال، قابل سرو است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.