شرایط استفاده از رحم جایگزین یا اجاره‌ای چیست؟ بانوان و بدهکاران غیرعمد در اولویت ستاد دیه برای آزادی از زندان نقش زنان در تمدن‌سازی اسلامی بهترین سن باروری، چه سنی است؟ سهم ۲۵ درصدی بانوان در آزمون کارشناسان رسمی دادگستری کشف استعداد‌های قرآنی در بین نابینایان توسط دو بانوی نابینای تربت‌حیدریه نام ۲ تن از بانوان ایرانی در لیست برترین‌های سال ۲۰۲۴ فوتسال جهان داستان زندگی اولین زن خبرنگار ایرانی، در نمایش مزین‌السلطنه روایت زندگی همسر یک جانباز در مستند «مامان» مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار کاهش خطر پوکی استخوان با مصرف روزانه لبنیات رونمایی از طرح توانمندسازی زنان سالمند در آینده‌ای نزدیک نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق درمان سرطان در دوران بارداری اهمیت الگوسازی رسانه‌ای در انتخاب و مدل پوشش کشف حجاب رضاخانی منشأ چه قیامی در مشهد شد؟ نگاهی به کتاب «روز آزادی زن»؛ زنان در قیامی اثرگذار
سرخط خبرها
فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار

فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار

  • کد خبر: ۳۰۸۸۵۴
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
گل کلم در حالی به حفظ سلامت دستگاه گوارش زنان باردار کمک کرده و هضم غذا را برای آنها راحت‌تر می‌کند که مادران باردار می‌توانند خورش این سبزی را در منزل بپزند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گل کلم از جمله سبزیجات مفید برای دوران بارداری محسوب می‌شود که به حفظ سلامت دستگاه گوارش زنان باردار کمک کرده و هضم غذا را راحت‌تر می‌کند، در نتیجه مشکل یبوست که یکی از بیماری‌های شایع زنان باردار است را تا حدودی رفع می‌کند.

از آنجا که گل کلم دارای مواد مغذی و معدنی از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم، منگنز، پروتئین، فسفر و نیز ویتامین‌های K، C و B ۶، B ۳، B ۱ می‌باشد، بنابراین مصرف گل کلم در بارداری توصیه شده است.

فولات و اسید فولیک از جمله ویتامین‌های مورد نیاز بدن خانم‌ها به خصوص در دوران بارداری می‌باشد، بنابراین مصرف گل کلم به دلیل غنی بودن از فولات مفید بوده و نیز به سلامت DNA جنین کمک خواهد کرد. ضمن اینکه گل کلم از جمله گیاهان کم کالری است و مصرف آن به منظور حفظ وزن متناسب و ایده آل در دوران بارداری، کمک زیادی خواهد کرد.

مادران باردار برای تهیه خورش گل کلم می‌توانند پیاز را با روغن تفت داده، گوشت چرخ کرده را افزوده گل کلم‌ها را بخارپز کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنند.

در ادامه ادویه جات و رب گوجه و نمک را افزوده و با شعله کم بخارپز کرده، اجازه دهند غذا کاملا پخته و مزه‌ها با هم ترکیب شود.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.