عوارض سقط جنین عمدی و غیرقانونی در مراکز غیربهداشتی برگزاری جایزه ملی جوان سال با هدف شناسایی و تجلیل از جوانان برتر کشور برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری، برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور اهدای کتاب و درخت به یکدیگر، رسم خانوادگی بانوی مجری پیشکسوت ایران، دومین کشور در زمینه کنترل سوءتغذیه کودکان منیره گرجی درگذشت + سوابق (۲۳ دی ۱۴۰۳) اشتغال برای ۵۰۰ زن ایلامی توسط اولین بانوی دکتری مدیریت کارآفرینی این استان اجرای ۹۲۶ طرح مشاغل خانگی و خوداشتغالی توسط بانوان خراسان جنوبی رصد انواع اختلالات روانی در صدر جست‌و‌جو‌های شبکه‌های مجازی آسیب‌های بلاگری زوجین جوان در فضای مجازی اثربخشی هنر در ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان پاکستان، میزبان کنفرانس دو روزه آموزش دختران در جوامع اسلامی پیامد‌های جبران‌ناپذیر تبلیغات زیبایی زنان در شبکه‌های اجتماعی افزایش ۳ برابری حضور زنان در مسابقات تنیس روی میز بانوان در المپیاد ورزشی زمستان مشهد کاهش نشانه‌های سرماخوردگی در کودکان با مصرف مداوم پرتقال تأسیس مدرسه، از مهم‌ترین فعالیت‌های اولین بانوی روزنامه‌نگار ایران کسب ۲ دیپلم افتخار توسط بانوان هنرمند استان سیستان و بلوچستان برگزاری اختتامیه کنگره بین‌المللی شعر بانوی بلاغت در زنجان
سرخط خبرها
اثربخشی هنر در ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان

اثربخشی هنر در ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان

  • کد خبر: ۳۱۰۲۳۱
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
مدیرعامل کانون توسعه فرهنگی با اشاره به اینکه استفاده از هنر برای جذب بچه‌ها به مطالعه نتیجه می‌دهد، گفت: هر برنامه‌ای برای کودکان طراحی شود باید خانواده و جامعه را نیز در نظر گرفت تا عشق و علاقه او به خواندن بیشتر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منیر همایونی با اشاره به اینکه کتاب یکی از ابزار‌هایی است که باید در جامعه ترویج کنیم که راه روشنی برای نسل آینده است، اظهار کرد: خواندن همراه با درک معنا و پرسش، منجر به تغییر نگرش می‌شود و در نتیجه زندگی و کیفیت زندگی تغییر می‌کند، جامعه را به پیشرفت می‌برد و باعث می‌شود که یک زندگی صلح آمیز در کنار هم داشته باشیم.

وی بیان کرد: اگر نوجوان نویسنده را تقویت کنیم، آنها کتاب‌های ارزنده تولید می‌کنند که باید این عمل ترویج شود. کتابدار کتابخانه باید مخاطب خود را بشناسد تا بتواند کتاب خوب را به بچه‌ها معرفی کند.

مدیرعامل کانون توسعه فرهنگی تاکید کرد: نداشتن تمرین خواندن و نوشتن، یکی از علت‌های افت تحصیلی دانش‌آموزان است. بچه‌هایی که نمی‌توانند بخوانند، نمی‌توانند بنویسند و برای آنکه پیشرفت کنند باید کتاب داستان بخوانند.

همایونی اظهار کرد: گوشی تلفن، ذهن‌ها را پراکنده می‌کند و نمی‌تواند تمرکز کند. عادت به نوشتن از کودکی و استمرار آن باعث تمرکز ذهن بچه‌ها می‌شود و استمرار، مهمترین عامل برای نوشتن است و باید بچه‌ها را به نوشتن هدفمند تشویق کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.