انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است بررسی روایات مربوط به مادر بزرگوار امام‌رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در کتاب «زیست‌نامه مادر امام‌رضا(ع)» تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه ابتلا به بیماری‌ ام‌اس در زنان بیشتر است بالاترین میزان رشد مغز کودک چه‌زمانی اتفاق می‌افتد؟ برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴ پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید روایت مادران موفق ایرانی در مستند رادیویی «زنان سرزمین من» سهم ۱۹ درصدی زنان در مدیریت IT کشور پیشگیری از وزن کم نوزاد هنگام تولد و نقص‌های مادرزادی با مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری بررسی نقش خانواده در حفظ سلامت روان زنان
سرخط خبرها
معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۲۳۹۰۸
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذاهای ایرانی نیز بسیار مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذا‌های ایرانی نیز بسیار مهم است.

برای بهره‌گیری از خواص برگ بو در آشپزی، معمولاً آن را به‌صورت کامل در غذا قرار می‌دهند تا عطر خود را آزاد کند، سپس قبل از سرو، از ظرف خارج می‌شود. این روش باعث می‌شود که عطر و طعم برگ بو در غذا باقی بماند، اما خود برگ در هنگام خوردن ایجاد مزاحمت نکند.

هنگام پختن خورشت‌هایی مانند فسنجان، قیمه یا خورشت‌های گوشتی، می‌توان ۱ تا ۲ برگ بو را به قابلمه اضافه کرد. این کار باعث می‌شود که غذا عطر و طعم ملایمی از برگ بو بگیرد.

برای داشتن برنجی معطر، می‌توان در هنگام دم کردن، ۱ برگ بو را روی برنج قرار داد.

برای طعم‌دهی بهتر به گوشت یا مرغ، می‌توان برگ بو را در ترکیب با سایر ادویه‌ها و مایعات مانند آبلیمو یا روغن زیتون به کار برد.

برخی از افراد از برگ بو برای از بین بردن بوی زهم ماهی و سایر غذا‌های دریایی استفاده می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.