خرید ماشین با پول کمک به حیوانات| همسر سابق بازیگر به دلیل کلاهبرداری دستگیر شد توهین به فلسفهٔ حجاب و ارزش‌های اسلامی با تبلیغ چادر‌های جواهرنشان میلیونی سینمای ایران چگونه خانواده را به تصویر می کشد؟ طرز تهیه دمنوش‌های ایرانی بسیار ساده| در مصرف دمنوش‌ها زیاده روی نکنید آغاز اردوی آماده‌سازی تیم فوتسال دختران نوجوان از ۲۵ شهریور توقف پرسپولیس در اولین هفته از لیگ برتر فوتبال زنان نقش مهم ویتامین D در سلامت زنان و باروری آنها بانوان، رهبران نهضت انسان‌سازی هستند برگزاری بیست و سومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» در تهران برگزاری جام جهانی تیراندازی| رستمیان به مدال نرسید چند نکته اساسی در خرید یا اجاره خانه بهترین فاصله سنی برای فرزندان کدام گزینه است؟ اهمیت ایمنی مادران باردار در برابر بیماری آبله‌مرغان ضرورت انجام مشاوره‌های تخصصی ویژه بانوان با سابقه زایمان زودرس افزایش ۴۸ درصدی سهم زنان از تسهیلات اشتغال در سال ۱۴۰۴ ۷۰۰ هزار جوان پشت نوبت دریافت تسهیلات ازدواج مجری ترکیه‌ای از کاروان «صمود»: برای غزه آماده همه سناریو‌ها هستیم!
سرخط خبرها
معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۲۳۹۰۸
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذاهای ایرانی نیز بسیار مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذا‌های ایرانی نیز بسیار مهم است.

برای بهره‌گیری از خواص برگ بو در آشپزی، معمولاً آن را به‌صورت کامل در غذا قرار می‌دهند تا عطر خود را آزاد کند، سپس قبل از سرو، از ظرف خارج می‌شود. این روش باعث می‌شود که عطر و طعم برگ بو در غذا باقی بماند، اما خود برگ در هنگام خوردن ایجاد مزاحمت نکند.

هنگام پختن خورشت‌هایی مانند فسنجان، قیمه یا خورشت‌های گوشتی، می‌توان ۱ تا ۲ برگ بو را به قابلمه اضافه کرد. این کار باعث می‌شود که غذا عطر و طعم ملایمی از برگ بو بگیرد.

برای داشتن برنجی معطر، می‌توان در هنگام دم کردن، ۱ برگ بو را روی برنج قرار داد.

برای طعم‌دهی بهتر به گوشت یا مرغ، می‌توان برگ بو را در ترکیب با سایر ادویه‌ها و مایعات مانند آبلیمو یا روغن زیتون به کار برد.

برخی از افراد از برگ بو برای از بین بردن بوی زهم ماهی و سایر غذا‌های دریایی استفاده می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.