به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک زردآلو، علاوه بر طعم لذیذ، فواید بسیاری نیز دارد. زردآلو منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست که میتوانند به بهبود سلامت کلی بدن کمک کنند.
آرد سفید: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق چ
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۳/۴ پیمانه
روغن: ۳/۴ پیمانه.
پنیرخامهای: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
نشاسته ذرت: ۱ ق غ
پودر قند: ۲ ق چ
ابتدا تخم مرغها را با شکر کاملا با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر ولرم و روغن را همزمان به مواد اضافه و ترکیب کنید. در این مرحله، آرد و بکینگ پودر الک کرده و در ۲ الی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.
کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و کنار بگذراید.
تمام مواد اولیه را باهمزن برقی بزنید و داخل قیف بریزید و روی کیک، پایپ کنید و زردآلوهای نازک برش خرده را روی آن بچینید؛ و حالا داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزید.
اگر خواسته باشید مواد پنیری روی کیک بماند، لازم است از نصف تخم مرغ استفاده کنید.