کسب مدال نقره بانوی ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید علی تقوایی رجب زاده مادر شهیدان «حسینی مزینانی» در داورزن به خاک سپرده شد جزئیات ارائه کارت «امید مادر» برد شیرین تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین گام رقابت‌های قهرمانی آسیای مرکزی کسب یک مدال برنز توسط بانوی ملی پوش ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد قدیری تلاش برای جذب مخاطب در برنامه «شفرونی» با هجو حیا و دعوت به ابتذال یادی از شهناز حاجی‌شاه اولین زن شهید مقاومت خرمشهر | بانوی حماسه گفت‌و‌گو با مادر شهیدی که تمام زندگی خود را وقف کرده است| واقف تمام عیار معرفی تفریحاتی که دختر خانواده به آن نیاز دارد حضور ۵ بانوی والیبالیست خراسانی در اردوی پنجم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ملی پوش مشهدی والیبال به مسابقات کاوا اعزام شد حضور ۵۰ درصدی زنان در حوزه فعالیت‌های گردشگری کشور
سرخط خبرها
دستور پخت کیک مرمرین در خانه + فیلم

دستور پخت کیک مرمرین در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۱۸۲۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
کیک مرمرین، به دلیل وجود موادی مانند آرد، تخم مرغ، شکر و روغن، به طور کلی منبع انرژی و کالری است.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک مرمرین، به دلیل وجود موادی مانند آرد، تخم مرغ، شکر و روغن، به طور کلی منبع انرژی و کالری است، این کیک خوشمزه به دلیل نداشتن زرده تخم مرغ در مواد اولیه اش برای افرادی که چربی خون دارند مناسب است.

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ: ۳ عدد

آرد: ۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

شیر: ۲/۳ پیمانه

روغن مایع: ۲/۳ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ ق مرباخوری

کاکائو: ۳ ق غ جهت دو رنگ کردن کیک

طرز تهیه:

ابتدا سفیده‌ها را باهمزن برقی به خوبی فرم بدهید. سپس روغن و شکر در حد مخلوط شدن هم بزنید. در ادامه شیر اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا شکر‌ها کاملا حل شود.

سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده، به مواد اضافه کنید و کامل هم بزنید.

در مرحله بعد، سفیده‌ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مواد را نصفه کرده، به یک قسمتی کاکائو اضافه کنید و کامل ترکیب کنید.

کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی بندازید یا با روغن و ارد چرب کنید.

از مواد کیک به صورت مساوی و مطابق فیلم داخل قالب بریزید و سطح آن را به صورت ابر و باد خط بندازید.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از اینکه از فر درآوردید و خنک شد، برش بزنید و سرو کنید. / نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.