اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است خاک‌سپاری دختر شهید نوجوان حمله رژیم صهیونیستی در جوار امام‌رضا(ع) (۲ تیر ۱۴۰۴) ضرورت حفظ آرامش مادران باردار در شرایط بحرانی
سرخط خبرها
دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۷۶۶۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
کیک خشک نسکافه‌ای یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک خشک نسکافه‌ای که یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود، دستور پخت ساده‌ای دارد که به راحتی می‌توان در منزل آن را تهیه و همراه با خانواده نوش جان کرد. در ادامه طرزتهیه کیک خشک نسکافه‌ای را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای تهیه کیک خشک نسکافه ای:

تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۲۷۰ گرم
شیر: ۱۴۰ گرم
روغن مایع: ۹۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۲۶۰ گرم
بکینگ پودر: ۱۰ گرم
آب جوش: ۶ قاشق غذاخوری
نسکافه گلد: ۲ قاشق غذاخوری

مواد اولیه سس روی کیک:

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
نسکافه گلد: ۱ قاشق چایی‌خوری

طرز تهیه کیک خشک نسکافه ای:

برای تهیه ماده اولیه این کیک، ابتدا آبجوش و نسکافه را باهم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شکر با همزن برقی تا زمانی که حجیم و کشدار شود، هم بزنید. در مرحله بعد، ترکیب نسکافه ای را اضافه کرده، شیر و روغن را پس از افزودن ترکیب نسکافه ای به مواد اضافه کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید، بعد از اضافه کردن این مواد لازم است همه مواد کیک را به صورت فولد هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر بریزید و ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

سس نسکافه:

روش تهیه سس این کیک بسیار ساده است، به طوری که می توانید تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کاملا رقیق و یکدست شود. سپس روی کیک بریزید و با گردو یا بادام تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.