طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها تاثیر مستقیم سقط جنین بر رشد جمعیت درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم
سرخط خبرها
دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۷۶۶۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
کیک خشک نسکافه‌ای یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک خشک نسکافه‌ای که یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود، دستور پخت ساده‌ای دارد که به راحتی می‌توان در منزل آن را تهیه و همراه با خانواده نوش جان کرد. در ادامه طرزتهیه کیک خشک نسکافه‌ای را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای تهیه کیک خشک نسکافه ای:

تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۲۷۰ گرم
شیر: ۱۴۰ گرم
روغن مایع: ۹۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۲۶۰ گرم
بکینگ پودر: ۱۰ گرم
آب جوش: ۶ قاشق غذاخوری
نسکافه گلد: ۲ قاشق غذاخوری

مواد اولیه سس روی کیک:

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
نسکافه گلد: ۱ قاشق چایی‌خوری

طرز تهیه کیک خشک نسکافه ای:

برای تهیه ماده اولیه این کیک، ابتدا آبجوش و نسکافه را باهم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شکر با همزن برقی تا زمانی که حجیم و کشدار شود، هم بزنید. در مرحله بعد، ترکیب نسکافه ای را اضافه کرده، شیر و روغن را پس از افزودن ترکیب نسکافه ای به مواد اضافه کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید، بعد از اضافه کردن این مواد لازم است همه مواد کیک را به صورت فولد هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر بریزید و ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

سس نسکافه:

روش تهیه سس این کیک بسیار ساده است، به طوری که می توانید تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کاملا رقیق و یکدست شود. سپس روی کیک بریزید و با گردو یا بادام تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.