به گزارش شهرآرانیوز؛ تیرامیسو، به عنوان یک دسر خوشمزه، فواید مختلفی دارد که میتوان به انرژیبخشی، لذت بردن از طعم و تأمین برخی مواد مغذی اشاره کرد.
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
پنیرخامهای لبنه: ۱۰۰ گرم
نسکافه گلد: ۱ قاشق غذاخوری
اب جوش: ۱/۴ لیوان
بیسکوییت: نصف بسته
ابتدا خامه قنادی که کمی شل شده و حالت بستنی دارد را با همزن برقی حدود ۱۰ دقیقه فرم دهید. سپس پنیر خامهای را اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهید تا پنیر کاملا با خامهها یکدست شود.
در مرحله بعد آبجوش و نسکافه را حل کنید و بهمواد اضافه کنید. سپس نصفی از مواد پنیری را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را بیسکوییت خرد کنید و در این مرحله مابقی مواد پنیری را با ماسوره تزیین کنید.
در پایان برای زیبایی کمی کاکائو روی ترامیسوها الک کنید. نوش جان