صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آماده باش بخش درمان خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۰۲۵۳۷
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
بخش‌های مختلف بهداشتی و درمان استان از آمادگی کامل بیمارستان ها، مراکز درمانی، آزمایشگاه ها، کلینیک‌های تخصصی و عمومی و بخش‌های نظارتی در نوروز ۱۴۰۱ خبر می‌دهند.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ بخش‌های مختلف بهداشتی و درمان استان از آمادگی کامل بیمارستان ها، مراکز درمانی، آزمایشگاه ها، کلینیک‌های تخصصی و عمومی و بخش‌های نظارتی در نوروز پیش رو خبر می‌دهند، اما همچنان نگرانی از احتمال افزایش ویروس کرونا در مشهد وجود دارد. پیش بینی‌ها از حضور ۸ تا ۱۰ میلیونی زائر در بازه ۱۵ تا ۲۰ روز در مشهد خبر می‌دهد و این رقم نشان می‌دهد که رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی زنگ هشدار اتفاقی تلخ پس از عید نوروز است.

در این زمینه، مدیران بخش سلامت استان در نشستی خبری آخرین وضعیت آمادگی حوزه بهداشت و درمان خراسان رضوی و شهر مشهد را تشریح کردند. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست با بیان اینکه اقدامات ویژه نوروز حوزه سلامت استان از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد، اظهار کرد: در این روز‌ها پنجاه بیمارستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۹۰۱ داروخانه که از این تعداد ۱۲۷ داروخانه به صورت شبانه روزی هستند، ۱۳۶ مرکز خدمات جامع سلامت با هفده مرکز جامع سلامت شبانه روزی در آمادگی کامل خواهند بود.

سیدجواد حسینی درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون در استان نیز گفت: اکنون ۵/۹۷ درصد افراد بالای هجده سال نوبت اول واکسنشان را دریافت کرده اند و ۸۶ درصد نوبت دوم و ۳۵ درصد نوبت سوم را دریافت کرده اند. در موضوع تزریق دز‌های اول و دوم وضعیت استان نسبت به کشور بهتر است، اما در نوبت سوم میانگین تزریق در استان نسبت به میانگین کشوری کمتر است.

حضور اورژانس در مشهد ۳ دقیقه عقب‌تر از استاندارد‌ها

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست خبری با بیان اینکه در استان ما ۲۵۹ پایگاه ثابت اورژانس وجود دارد که از این تعداد ۱۲۲ پایگاه شهری و ۱۲۷ پایگاه جاده‌ای است، اظهار کرد: در مشهد ۷۶ پایگاه ثابت اورژانس وجود دارد که از این تعداد ۶۷ پایگاه در داخل شهر و ۹ پایگاه در جاده‌های خارج این شهر مستقرند. علی یزدانی با بیان اینکه زمان رسیدن اورژانس در مشهد سیزده دقیقه است، اما استاندارد برای رسیدن اورژانس به محل ۱۰ دقیقه است، تصریح کرد: در دیگر شهرستان‌ها زمان رسیدن اورژانس هشت دقیقه است.

در جاده هم درحالی که استاندارد برای جاده ۱۵ دقیقه است، در استان زمان رسیدن اورژانس هفده دقیقه است.
یزدانی گفت: در ایام نوروز علاوه بر چهار پایگاه ثابت اطراف حرم مطهر، ۱۰ دستگاه اورژانس دیگر نیز در این قسمت از شهر اضافه خواهد شد.

علی حسنی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز گفت: در ایام نوروز ۴۹۸ بازرس بهداشتی در قالب ۲۵۰ گروه بازرسی فعال خواهند بود. گروه‌های بازرسی نیزاز اماکن اقامتی، امکان ییلاقی، رستوران‌ها و اماکن بین راهی بازدید‌های مستمر خواهند داشت.

محمدرضا جویا، رئیس اداره کاهش خطر و حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز گفت: تا امروز ۷/۸۵ درصد از مادران باردار زیرپوشش این دانشگاه دز اول واکسن‌شان را دریافت کرده اند و ۱/۷۶ درصد دز دوم و ۳/۲۳ درصد دز سوم را دریافت کرده اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.