چهل وچهارمین نشست نقد و بررسی کتاب، از سلسله جلسات جمعههای پردیس کتاب مشهد، جمعه گذشته از طریق فضای مجازی پخش شد. این جلسه که محتوای آن در برخی دقایق شکل تخصصی به خود گرفت، بحثهای مهمی را درباره کتاب «رباعیات خیام و خیامانههای پارسی»، اثر علی میرافضلی، در بر داشت.
سخن از یکی از مشهورترین غزل سرایان معاصر است؛ شاعری آرام و متین که تلاش داشته است آداب و رسوم و سنتهای مردم را در اشعارش از زبان خود آنان بسراید. از همین روست که غزلها و ترانه هایش با استقبال خاص و عام روبه رو شده است.
حجت الاسلام محمدرضا زائری - پژوهشگر دینی
میتوان گفت اتفاق تازهای نیفتاده، جز اینکه پای فروش کتابهای بیمایه و دزدی از گوشه و کنار خیابانها، پاساژها، نمایشگاههای کتاب و... به یک سایت مشهور و بهظاهر معتبر (دیجی کالا) باز شده است؛ با همان ترفند نخنما و قدیمی که در جاهای قبلی به فروش میرسیدند: تخفیفهای نجومی!
حبیبه جعفریان - نویسنده و روزنامه نگار
علی صمدی جوان- پژوهشگر
آلن استراتون در مقالهای با اشاره به شیوه تدریس آثار شکسپیر در مدارس، درباره پیامدهای منفی تدریس ادبیات کهن به نوجوانان مینویسد. تحلیل و استدلال او شاید به طور مشخص برای ادبیات انگلیس و سنت نمایشنامه نویسی اش باشد، اما به شکلی دقیق درباره تدریس ادبیات کهن فارسی و به خصوص اثر گران سنگ فردوسی، شاهنامه، در ایران نیز کاربرد دارد.
امید حسینی نژاد - روزنامه نگار
محمدجعفر یاحقی، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی و عضو پیوسته شورای فرهنگستان، شخصیت قمر آریان را از سه جنبه، مهم برمی شمارد و میگوید: از جنبههای با اهمیت ایشان قرار گرفتن در زنجیره ارتباط با نسل اولیه استادان دانشگاه تهران است.
نخستین روز از فروردین در آغاز سده ۱۳۰۰ دختری در خانواده آریان معتبر، دیده به جهان باز میکند که سالها بعد همچون نامش، قمری کم نظیر در عرصه علم میشود. آریان در سال ۱۳۲۷ از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران لیسانس زبان و ادبیات فارسی میگیرد و دل به جاده دل انگیز علم و زندگی میسپارد.