کد خبر: ۳۲۴۶۵۷ - جمعه ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
رمان تبر، نوشتهی دانلد ای. وستلیک، در سال ۱۹۹۷ منتشر شد و داستانی تکاندهنده از سقوط یک انسان را روایت میکند. بورک دوور، مدیر یک شرکت کاغذ، پس از اخراج، به جستوجوی کار ادامه میدهد اما پس از هجده ماه، تصمیمی هولناک میگیرد. او رقبا را یکییکی شناسایی و حذف میکند تا شغل موردنظرش را به دست آورد. در این مسیر، مهارتهایی را کشف میکند که هرگز تصورش را نداشت. تبر، تصویری از انسانی است که در مواجهه با بحران، از فردی عادی به قاتلی بیرحم تبدیل میشود.
کد خبر: ۳۲۴۵۹۵ - پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
کتاب نقاشی قهوهخانه، به کوشش محسن کاظمی، روایت خاطرات کاظم دارابی، متهم دادگاه میکونوس است. در سال ۱۹۹۲، دو مهاجم مسلح در رستوران میکونوس برلین، چهار عضو حزب دمکرات کردستان ایران را ترور کردند. دادگاه، دارابی را به حبس ابد محکوم کرد، اما او همواره بر بیگناهی خود تأکید داشت.
این کتاب با نگاهی مستند، ابعاد پیچیده این پرونده را بررسی کرده و چالشهای حقوقی و سیاسی آن را واکاوی میکند. نقاشی قهوهخانه، تصویری از واقعیتهای ناگفته این رخداد ارائه میدهد و زوایای پنهان این پرونده جنجالی را روشن میسازد.
کد خبر: ۳۲۴۴۷۵ - چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸
رمان «پیرمرد و دریا» اثر ارنست همینگوی در سال ۱۹۵۲ منتشر شد و از برجستهترین آثار او به شمار میآید. این داستان که روایتگر تلاش یک ماهیگیر برای صیدی بزرگ است، توانست جوایز مهمی را برای نویسنده به ارمغان بیاورد و نقش مهمی در دریافت نوبل ادبیات ۱۹۵۴ داشت. همینگوی این کتاب را در سال ۱۹۵۱ در کوبا نوشت. «پیرمرد و دریا» آخرین اثر داستانی او بود که در زمان حیاتش منتشر شد و همچنان بهعنوان یکی از شاهکارهای ادبی جهان شناخته میشود، با نثری ساده، اما پرکشش که مفاهیم عمیقی را منتقل میکند.
کد خبر: ۳۲۴۴۱۱ - سهشنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸
کتاب "صعود چهلساله" اثر سیدمحمدحسین راجی و سیدمحمدرضا خاتمی، گزارشی جامع از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در چهار دهه اخیر است. این کتاب با ارجاع به منابع معتبر بینالمللی مانند سازمان ملل و بانک جهانی، به بررسی پیشرفتهای ایران در زمینههای مختلفی، چون عدالت اجتماعی، استقلال، رفاه عمومی، اقتدار نظامی و معنویت میپردازد. فصول مختلف کتاب به موضوعاتی، چون کرامت زن، آزادی و مردمسالاری، و پیشرفتهای صنعتی و زیرساختی اختصاص دارد. این اثر بهعنوان تحقیقی عمیق، تأثیر انقلاب اسلامی را در عرصههای مختلف اجتماعی و سیاسی تحلیل میکند.
کد خبر: ۳۲۴۳۰۹ - دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
کتاب «سلولهای بهاری» که به خاطرات دکتر حسین بهاروند از روند تولید و توسعه سلولهای بنیادی میپردازد، منتشر شد. این کتاب روایت تلاشهای دکتر بهاروند و همکارانش در پژوهشگاه رویان است که در سال ۱۳۸۲ برای نخستین بار موفق به تولید سلولهای بنیادی انسانی شدند؛ دستاوردی که تأثیر قابلتوجهی بر علم بیولوژی داشت. بهنام باقری با انجام گفتوگوهایی با این دانشمند برجسته، خاطرات و تجربیات او را گردآوری کرده و در این اثر به ثبت رسانده است.
کد خبر: ۳۲۴۲۰۰ - يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
کتاب عبور از سینمای سانسور نوشته وحید جلیلی، پژوهشی درباره سینمای غیرانقلابی ایران است که به اعتقاد نویسنده، مسیر اشتباهی را طی کرده است. این اثر که توسط نشر شهید کاظمی منتشر شده، به بررسی محدودیتهای روایت انقلاب در سینمای ایران میپردازد. جلیلی با اشاره به پرسش الیور استون درباره چرایی استفادهنکردن از سینما برای روایت انقلاب، این وضعیت را «سینمای سانسور» مینامد. او معتقد است که نسل جدید فیلمسازان در حال عبور از این محدودیتها و بنیانگذاری سینمای ملی و مردمی هستند.
کد خبر: ۳۲۳۹۸۰ - جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹
«اعترافات غلامان»، نوشته حمیدرضا شاهآبادی، داستان دوران ولایتعهدی امام رضا (ع) را از نگاه سی غلام دربار مأمون روایت میکند. الماس، یکی از این غلامان، همراه رجاء ابن ابیضحاک مأمور میشود امام (ع) را از مدینه به مرو ببرد. امام، با آگاهی از سرنوشت خویش، پس از وداعی جانسوز با رسول اکرم (ص)، راهی سفری بیبازگشت میشود. کتاب با نثری روان و جذاب، به شبهات تاریخی درباره پذیرش ولایتعهدی و اهداف مأمون پاسخ داده و در کنار آن، جلوههایی از سیره فردی و اجتماعی امام (ع) را بازگو میکند.
کد خبر: ۳۲۳۸۹۱ - پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
در جهان امروز حمایت از مردم مظلوم فلسطین یکی از مسائل برجسته اخلاقی است.
کد خبر: ۳۲۳۸۹۰ - پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
شعار از نیل تا فرات اسرائیل چه مقدار محقق شده است؟
کد خبر: ۳۲۳۸۶۰ - پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
کتاب از مشهد تا کاخ صدام نوشته دکتر سعیده زراعتکار، حاصل گفتوگوی وی با آزاده مشهدی و محمود رعیتنژاد است که به ناگفتههای جنگ اشاره دارد.
محمود رعیتنژاد یکی از ٢٣ رزمنده نوجوانی است که در سال ۶١ به اسارت درآمدهاند. در زمانی که صدام حسین، دیکتاتور سابق عراق، قصد داشت از ملاقات با این اسرا و وعده آزادیشان برای مقاصد تبلیغاتی استفاده کند، این نوجوانان با اقدامی هوشمندانه اعتصاب غذا کردند و از آزادی تحت سلطه رژیم بعث عراق خودداری نمودند.