صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عضو هیئت مدیره جمعیت مردمی سرای نجات‌یافتگان امام علی(ع):

۱۵ درصد کارتن‌خوابان «سنا» دارای تحصیلات دانشگاهی

  • کد خبر: ۱۰۵۶۱
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۰
عضو هیئت‌مدیره جمعیت مردمی سرای نجات‌یافتگان امام علی(ع) گفت: برای پیشگیری از اعتیاد از دانشگاه‌ها شروع کردیم؛ چرا که حدود 15 درصد جامعه 3600 نفری جمعیت، تحصیلات دانشگاهی دارند. اگر بهزیستی کمک کند یک مرکز ترک اعتیاد vip برای افراد خاص مانند جراح، دندان‌پزشک، پزشک و... معتاد تاسیس می‌کنیم؛ چرا که این افراد به دلیل موقعیت اجتماعی‌شان نمی‌توانند در مراکز اعتیاد معمولی بروند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جواد رفیعی‌نژاد در جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با اشاره به اینکه «برای پیشگیری از اعتیاد از دانشگاه‌ها شروع کردیم»، اظهار کرد: با بچه‌هایی که در مسیر بهبودیافتگی هستند به دانشگاه فردوسی، دانشگاه امام رضا و تمام دانشگاه‌های غیرانتفاعی رفتیم و با دانشجویان صحبت کردیم. در نظر داریم در قدم بعدی با مدارس ارتباط برقرار کنیم و برای پیشگیری با خانواده‌ها نیز در ارتباط هستیم.

رفیعی‌نژاد گفت: در منطقه کال زرکش، علی‌رغم اینکه اعتیاد زیاد است و رفاه اجتماعی فوق‌العاده کمی وجود دارد اما درصد زیادی از آن‌ها سالم زندگی می‌کنند. می‌خواهیم با استفاده از زندگی این افراد سالم، تجربه اطلاعاتی خود را در اختیار جهاد دانشگاهی قرار بدهیم تا آن‌ها بتوانند راهکاری برای سالم زندگی‌کردن پیدا کنند.

وی عنوان کرد: در حوزه فرهنگی، در حال ساخت مستند، سریال و تئاتر هستیم که می‌تواند از آثار مفاخر کشورمان باشد. در این تئاتر  با استاد صابری همکاری می‌کنیم. از موضوعاتی که در این‌ کارها گنجانده شده است، کودک‌فروشی، فروش اعضاء، اعتیاد هنرمندان و... است. 

عضو هیئت‌مدیره جمعیت مردمی سرای نجات‌یافتگان امام علی(ع) ادامه داد: متاسفانه سازمان ارشاد سالنی را در اختیار ما قرار نمی‌دهد. حدود 100 میلیون از ظرفیت‌های مردمی را وارد این گود کرده‌ایم و باید پاسخگو باشیم و زمان نیز محدود است. با توجه به نزدیک‌شدن به جشنواره فجر، سر بازیگران شلوغ است. امیدوارم راهکاری برای این مسئله پیدا شود. 

رفیعی‌نژاد افزود: کشور ما در خاک‌ریز اول مبارزه با موادمخدر هستیم و قربانی زیادی در این حوزه داده‌ایم. در این مستند اعتیاد را در اوکراین، ترکیه و... تصویربرداری کردیم و  شرایط کارتن‌خوابی را در ایران با سایر کشورها مقایسه کرده‌ایم. باید همگان بفهمند که جامعه ما در قبال نرسیدن اعتیاد به کشورهای دیگر چه هزینه سنگینی را می‌پردازد. تهیه کننده این مستند قرار است این اثر را در جشنواره‌های بین‌المللی کشور فرانسه، استرالیا، کانادا و... ببرد. اگر این اثر اقبال فروش داشته باشد، به سرای نجات یافتگان امام علی(ع) اختصاص یافته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان کسانی که این درد را کشیدیم بهتر می‌توانیم به جامعه خدمت کنیم. آرزوی ما این است که سرای نجات یافتگان امام علی مستقل، خودگران و درآمد مالی داشته باشد و دست نیاز به هیچ‌کس دراز نکند.

مصطفی آذری صدیق، مدیرعامل سرای نجات‌یافتگان امام علی(ع) نیز در ادامه این جلسه، اظهار کرد: من یک کارتن‌خواب بهبودیافته هستم و هیچ‌وقت نتوانسته‌ام حس خوبی از این جلسات داشته باشم.

وی ادامه داد: اعتیاد آتشی است که در جامعه افتاده است. اینکه بیاییم و بگوییم چرا این اتفاق افتاد یا چه شد؟ کار مفیدی نیست. 

آذری صدیق افزود: زمانی فروش موادمخدر مافیا بود. احساس می‌کنم در حال حاضر مبارزه با موادمخدر به یک مافیا تبدیل شده است. 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.