صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: نارضایتی مجموعه کارگری در بحث درمان بسیار گسترده است و سرانه درمان کارگران باید به حوزه تأمین اجتماعی اختصاص یابد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، افزایش هزینه‌های درمان و متناسب‌نبودن آن با حقوق دریافتی کارگران، به دغدغه‌ای برای کارگران و بازنشستگان تبدیل شده است. به‌گفته رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی، بازنشسته در دوره سالمندی نباید دغدغه هزینه درمان داشته باشد، اما متأسفانه قشر حداقل‌بگیر با وجود سایر هزینه‌هایش مثل خوردوخوراک و مسکن دغدغه هزینه درمان از جمله عمل‌های جراحی و دندان‌پزشکی دارد.

هادی ابوی، دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با اشاره به دغدغه هزینه‌های درمان بازنشستگان و کارگران اظهار کرد: در جلسه‌ای که با حضور مدیر سازمان تأمین اجتماعی در مشهد برگزار شد، موضوعاتی مثل درمان کارگران، بازرسی‌های کارگاهی و از همه مهم‌تر تعیین تکلیف بیمارستان رضای تأمین اجتماعی که سالیان سال است در مشهد پیشرفتی نداشته است، مطرح شد. باتوجه‌به اینکه مشهد شهری زیارتی است و افراد حتی برای درمان به این نقطه از کشور سفر می‌کنند، مدیر سازمان هم تأیید کرده است که باید به پایان‌یافتن این پروژه در مشهد توجهی ویژه شود.

به‌گفته ابوی رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تصمیمات استان، خواسته تشکل‌هاست که قرار شد این اصل در استان رعایت شود.

وی به این نکته اشاره کرد که نارضایتی مجموعه کارگری از هزینه درمان بسیار گسترده است و تقریبا معادل ۳۰ درصد از هزینه درمان را کارگر پرداخت می‌کند که از این رقم حدود ۹ درصد آن به درمان تأمین اجتماعی مربوط می‌شود. اما خدمات حوزه درمان با این میانگین پرداختی کارگر هم‌خوانی ندارد.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران تصریح کرد: نارضایتی در این بخش وجود دارد. پزشکی که در سازمان تأمین اجتماعی خدمت ارائه می‌کند، حقوقش بسیار کم است. همین هم باعث می‌شود پزشک در آنجا خدمت ارائه نکند و به درمان در مراکز خصوصی تمایل داشته باشد. خواسته ما این است که به این موضوع رسیدگی شود.

ابوی تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های کارگران که مکرر به مقامات هم گفته شده است، دغدغه درمان است. از ۱۸۰ کارگری که به‌صورت پایلوت از آن‌ها تحقیق میدانی کردیم، همه‌شان از یک دندان تا چند دندان خراب داشتند که به‌دلیل هزینه‌های زیاد دندان‌پزشکی نتوانستند به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کنند. درصورتی‌که سرانه پرداخت هزینه درمان تأمین اجتماعی از همه ارگان‌ها بیشتر است.

وی اضافه کرد: درخواست ما این است که سرانه درمان کارگران به حوزه درمان تأمین اجتماعی اختصاص یابد تا سازمان برای بهبود زیرساخت درمانش از آن بهره ببرد، اما متأسفانه این موضوع برعکس است.

این فعال حوزه کارگری در استان یادآور شد: غیبت نمایندگان کارگر و کارفرما در مجموعه هیئت‌امنایی و نظارتی در بخش درمان یکی از دلایل سروسامان‌نگرفتن حوزه درمان است که امیدواریم در استان این اتفاق بیفتد و ناظرانی از این قشر در بیمارستان‌ها بر درمان نظارت کنند. با تشکیل شورای عالی نظارت در استان، مسلما بخشی از مشکلات در حوزه نظارت بر درمان حل خواهد داد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.