به گزارش شهرآرانیوز، حبیب حیبر اظهار داشت: از این تعداد بیمار ۹۲۶ نفر به صورت سرپایی درمان شده و ۲۹ نفر در بخشهای عادی بیمارستانهای استان بستری شدند.
وی افزود: همچنین بر اثر پدیده گرد و غبار ۲۶ نفر از مردم خوزستان در بخشهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت هستند.
حی بر گفت: در وضعیت بروز گرد و خاک از عموم مردم به ویژه بیماران قلبی، تنفسی و سالمندان درخواست میشود توصیههای پزشکی را کاملا رعایت کرده و حتی الامکان از منزل خارج نشوند.
براساس این گزارش، غلظت گرد و غبار با اندازه ۱۰ میکرون (PM ۱۰) در ساعت هشت صبح سه شنبه در شهرستانهای آبادان ۹۴۳، امیدیه ۲ هزار و ۳۳۹، اندیمشک ۲ هزار و ۴۸۱، اهواز یک هزار و ۹۸۵، بندر امام یک هزار و ۵۷۳، بهبهان ۲ هزار و ۳۶۴، حمیدیه یک هزار و ۲۰۱، رامشیر ۲ هزار و ۵۵۴، دشت آزادگان یک هزار و ۶۵، شادگان یک هزار و ۵۸۷، شوش یک هزار و ۸۰۰، شوشتر ۲ هزار و ۸۰۸، گتوند یک هزار و ۹۸۰، ماهشهر یک هزار و ۶۷۳، مسجدسلیمان ۲ هزار و ۱۶۹ و هندیجان ۲ هزار و ۲۵۲ میکروگرم برمترمکعب بود.
حد مجاز غبار در هوا ۱۵۰ میکروگرم برمترمکعب است.
خوزستان از شب گذشته با طوفان شدید گرد و خاک مواجه بوده که تعطیلی سراسری مدارس و ادارات استان را در روز سه شنبه (امروز) به دنبال داشته است. چنانکه غلظت گرد و غبار در حمیدیه در ساعت ۲۰ دیروز به ۱۰ هزار، در اهواز به هفت هزار و ۱۴۳، در شادگان به هشت هزار و ۳۳۵ و شوشتر به پنج هزار میکروگرم برمترمکعب رسید.
هواشناسی خوزستان، گرد و غبار محلی و وزش باد شدید از اواسط وقت دوشنبه تا روز سه شنبه، همچنین وقوع گرد و غبار با منشاء کشور عراق از امروز تا روز چهارشنبه را پیش بینی کرده است.
خوزستان در چند ماه اخیر با تودههای متعدد گرد و غبار با ماندگاری بالا روبه رو شده که هواشناسی، منشاء بیشتر آنها را کشورهای عراق و سوریه اعلام کرده است.
پیش از این نیز، کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوای خوزستان در پی گرد و غبار شدید روز ۲۷ اردیبهشت مدارس، دانشگاهها و ادارات سراسر استان را تعطیل اعلام کرد.
منبع: ایرنا