صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

برگزاری دوره آموزشی مربیان طرح فرهنگی چهره به چهره و چکامه کشور در مشهد مقدس

  • کد خبر: ۱۱۰۱۱۹
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۹
دهمین گردهمایی آموزشی، توجیهی مربیان طرح فرهنگی، تربیتی چهره به چهره و چکامه سراسر کشور طی آیینی در اردوگاه ثامن الحجج(ع) مشهد به کار خود پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئول برگزاری این طرح در استان خراسان رضوی گفت: در این گردهمایی سه روزه بیش از ۶۰۰ نفر از مربیان سراسر کشور به منظور آموزش و دانش‌افزایی برای هدایت بهتر نوجوانان و جوانان حضور یافتند.

علی اکبر روحی گل خطمی گفت: اساتید این دوره شامل آقایان دکتر باغگلی با موضوع تربیت دینی، حجت الاسلام و المسلمین بهشتی با موضوع اخلاق، دکتر دانایی فر با موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی، حجت الاسلام ارباب سلیمانی، حجت الاسلام فلاح زاده با موضوع احکام، جناب آقای محمودی و جناب آقای کفیل و سایر اساتید برگزار گردید.
وی افزود:در این طرح برای افزایش سطح آموزشی مربیان، محتوایی آموزشی با موضوع مباحث اصول دین، مسائل قرآنی و سیره اهل‌بیت (ع) در قالب ۶ جلد کتاب دعوت و ۱۰ جلد کتاب‌های امید (کاهش آسیب‌های اجتماعی) در اختیار مربیان قرار گرفت تا در جلسات هفتگی که در مساجد، حسینیه‌ها و یا بوستان‌های محلات برگزار می‌کنند، این مطالب را به متربیان آموزش دهند.

مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری شهید روحی گفت: از زمان آغاز این طرح در سال ۸۰ تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ حلقه تربیتی با حضور ۲ هزار و ۵۰۰ مربی تشکیل شد که این مربی‌ها عموماً تحصیل‌کردگان دانشگاه و حوزه هستند که حدود ۲۳ هزار دانش‌آموز محلات کم برخوردار را زیر پوشش دارند.

مجری استانی طرح فرهنگی تربیتی چهره به چهره و چکامه گفت: این طرح به منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مناطق آسیب‌خیز در سال ۹۸ مورد تایید وزارت کشور قرار گرفت و اجرای آن از سال ۱۳۹۹ آغاز شد که ۲۰۰ حلقه چکامه برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سکونتگاه‌های غیررسمی برپا شده و امیدواریم با حمایت بیشتر بتوانیم این طرح را توسعه دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این آیین گفت: طرح فرهنگی تربیتی چهره به چهره با هدف تشکیل جلسات قرآنی در ۲ هزار و ۲۰ محله حاشیه نشین و کم برخوردار کشور پیگیری می‌شود.

علی آقامحمدی افزود: اجرای این طرح از ۲۰ سال پیش شروع شده که به دلیل شیوع کرونا، جلسات و نشست‌ها به مدت ۳ سال برگزار نشد و امسال با توجه به کاهش شیوع کرونا برگزاری این جلسات از سر گرفته شد.

وی با بیان این که این طرح حدود ۲۰ میلیون نفر از جمعیت مناطق کم برخوردار کشور را زیر پوشش دارد، ادامه داد: امید است با تلاش مربیان دلسوز که به صورت افتخاری در این طرح فعالیت دارند، جلسات قرآنی و آموزش سیره اهل بیت (عله السلام) در بیش از ۱۰۰ هزار کوچه محلات کم برخوردار کشور شکل بگیرد.

در این آیین حسین باغگلی معاون محترم شهردار مشهد و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد کارگاه تخصصی فلسفه تعلیم و تربیت را برگزار نمود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.