به گزارش شهرآرانیوز، آیین اختتامیه نخستین رویداد ملی ارزشآفرینی دختران ایران، جمعه شب با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالله ارجائی شهردار مشهد و جمعی از فعالان حوزه کسبوکار در تالار همایشهای کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد.
دختران ایرانی باید به خودباوری برسند
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم اظهار کرد: راهاندازی این رویداد ارزشآفرینی، اقدام ارزندهای بود که توانست ظرفیت دختران کشور را در حوزه کسبوکارهای جدید شکوفا کند. البته ایده پردازیهای اینچنینی، لایه اولیه است و در اصل، به برکت اعتمادی که به دختران ایرانی داریم، فضایی فراهم میشود که دختران ما بتوانند در فضاهای خلاقانه، ایده پردازی کنند و در یک تلاش گروهی، تجربیات تشکیلاتی ارزندهای داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه دختران ایرانی باید در سایه خودباوری، اتفاقات بزرگی را رقم بزنند، افزود: همه تلاش بدخواهان ملت ایران این است که به جوانان القا کنند که کشور به بنبست رسیده است و چالش هویتی، بزرگترین بحران ایران اسلامی است. متأسفانه در برابر این هجمه فرهنگی دشمن، توان رسانهای کافی هم وجود ندارد، اما خوشبختانه به برکت برگزاری رویدادهایی مشابه با دا، میتوان پروژههای اجتماعی را به شیوه سازمانیافتهتری به پیش برد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر قرار باشد در عرصه جنگ نرم فرهنگی از حالت دفاعی خارج شویم و به حالت آفندی برسیم، باید نگاه ما به سرچشمههای بروز مشکلات باشد. در آسیبهای اجتماعی اگر قرار باشد به انتهای خط توجه کنیم، فقط باید منحصر در اشکال خشنی از جامعه باشیم که در آن، بزهها صورت میگیرد و چالشها سر باز میکنند، اما اگر در عرصه فرهنگسازی، نگاه روبه جلو داشته باشیم و فضا را در اختیار جوانان قرار دهیم، با ابتکارات میتوان از بروز معضلات جلوگیری کرد و در مقام پیشگیری وارد عمل شد.
وی تصریح کرد: در این عرصه، نیاز به همکاری همگانی است و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همه سربازان عرصه جنگ نرم میتوانند فضاهای فرهنگی را در اختیار جوانان خلاقی قرار دهند که با ابتکار خود، به دنبال حل مشکلات و چالشهای اجتماعی هستند. در این راستا، باید به توجهات مدیریت شهری در مشهدالرضا (ع) افتخار کرد که ظرفیت شهر را در اختیار اجرای رویدادهای ملی مشابه با دا قرار میدهد.
اسماعیلی در انتها ابراز امیدواری کرد: کارگروه جدید زنان و خانواده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد شده تا با فعالیت ۱۰ نفر از کارشناسان خلاق بانو، فضای خلاقی ایجاد شود و از ایدههای جدید در عرصه فرهنگی حمایت شود.