صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

برندگان قرعه‌کشی خودرو به دنبال فروش حواله | خرید و فروش حواله «ایران‌خودرو» بالا گرفت (۴ مردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۸۷۵۶
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶
  • ۶
نتایج قرعه‌کشی در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو چندی پیش اعلام شد. اما به نظر می‌رسد در این مرحله نیز برخی خودرو‌ها به دست مصرف‌کننده واقعی نرسیده است و افراد برنده در این قرعه‌کشی اقدام به فروش حواله‌ها کردند. در این میان خرید و فروش حواله‌های ایران‌خودرو از سایر حواله‌ها بیشتر است. آیا این خرید و فروش حواله قانونی است؟

به گزارش شهرآرانیوز، دومین مرحله قرعه‌کشی در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو برگزار شد. نتایج این قرعه‌کشی نیز در یکم مرداد ماه اعلام شد.

پیش از این، وزارت صمت اعلام کرده بود هدف برگزاری قرعه‌کشی در این سامانه این است که خودرو‌ها به دست مصرف‌کننده‌های واقعی برسد و دست دلالان از این قرعه‌کشی‌ها کوتاه شود. اما به نظر می‌رسد این وعده وزارت صمت نیز مانند وعده‌های دیگر عملی نشد.

پس از اعلام قرعه‌کشی بازار خودروی کشور شاهد تبلیغات و آگهی‌های گسترده خرید یا فروش حواله‌های ایران‌خودرو بود. دلالان دوباره کار خود را آغاز کرده و به سراغ برندگان قرعه‌کشی رفته‌اند. این اقدامات دلالان در آخر باعث ایجاد نوسان قیمتی در بازار خودروی کشور می‌شود.

قیمت حواله‌های ایران‌خودرو در فضای مجازی متفاوت است. این حواله‌ها بر اساس نوع و مدل خودرو در بازه قیمتی ۱۰۰ تا ۱۳۰ میلیون تومان است.

خرید و فروش حواله قانونی است؟

اما آیا این خرید و فروش قانونی است و در مرحله تحویل خودرو مشکلی ایجاد نمی‌شود؟

تجارت‌نیوز از ایران‌خودرو پیگیری‌هایی کرد. این شرکت اعلام کرده بود که خرید و فروش حواله از نظر ایران‌خودرو قانونی نیست و مشکل دارد. این شرکت پیش از این نیز هشدار داد که ممکن است در فرایند خرید مشکلاتی ایجاد شود. اما دلالان راهی برای دور زدن شرایط پیدا می‌کنند. این افراد ممکن است در تحویل خودرو نیز با مشکل مواجه می‌شوند و عواقب این کار نیز برعهده فروشنده حواله است.

اما چندی پیش، یک وکیل پایه یک دادگستری گفت: خرید و فروش حواله قانونی است و منعی ندارد. اما در این معاملات ممکن است طرفین یکدیگر را دچار مشکلاتی کنند.

محمدعلی ابراهیمی، توضیح داد: در این معملات فرد خریدار حواله خودرو را تحویل نمی‌گیرد، زیرا سندی به نام خریدار زده نمی‌شود. احتمال این وجود دارد که فرد فروشنده حواله، بعد از دریافت خودرو، آن را تحویل خریدار حواله ندهد. در این مورد طرفین معامله باید به دادگاه مراجعه کنند.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
مصطفی
۲۱:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۲
خریدار حواله بالاترین قیمت خریدارم
نهصدو یک دویست و نودو سه شصت و هشت پنجاه و پنج
ناشناس
۲۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
واقعا جای تاسف داره همه ازیه کاسه اب میخورن
بنده خدا
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
کاش یه روزی برا منم دربیاد نمیدونم چرا برا میلیاردرها درمیاد تو بارهای اول ثبت نامشون یعنی قربونش برم خدا رو نمیزاره آرزو به دل بمونند اما کسی که واقعا احتیاج دارند کلی هم نذرونیاز میکنه حسرت رو دلش میزاره و یه آرزوی دست نیافتنی براش میشه...خخخ
توکل برخدا انشالله بار بعدی منم یکی از برنده ها میشم خدا رو چه دیدی!
..
۲۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
خریدوفروش خودرو زیادبالارفته حواله خرید وفروش غیر قانونی بودن طرح جوانی جمعیت
سعید م
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
با سلام جای دارد که به مسئولین وزارت صمت و دو شرکت خودرو ساز منجمله ایران خودرو خدا قوت گفت واقعا به هدف رسیدید و مردم را واقع چه فرض ... و حساب کردند. دلالان همه در یکجا متمرکز هستند
وحید
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
کسانی که واقعن به خودرو نیاز دارن انصافان قرعه کشی نمیشه باز همان آش همان کاسه فقط نون دلالان تو روغن شده هیچی