صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

در آذرماه صورت گرفت؛

پلمپ ۱۹۸ نازل جایگاه به خاطر کم فروشی بنزین

  • کد خبر: ۱۲۶۱۴
  • ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
رئیس سازمان ملی استاندارد با تاکید بر اینکه بنزین تولیدی کشور آلاینده نیست، در مورد وضعیت ذرت‌های آلوده گفت: این ذرت‌ها همچنان در گمرک مانده‌اند و مقرر شد که امحا شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیره پیروزبخت امروز در نشست خبری در محل سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: طبق آزمایش‌های صورت گرفته، بنزین تولیدی کشور از نظر شاخص‌های گوگرد، بنزن و آروماتیک‌ها که در آلودگی هوا تاثیرگذار هستند، هیچ مشکلی ندارد.
وی با بیان اینکه همزمان با افزایش قیمت بنزین، بررسی نازل‌های سوخت در جایگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت که در آبان ماه ۲۱۵ مورد از ۵ هزار و ۱۰۰ مورد نازل بازرسی شد و در آذر ماه نیز ۱۶۳ مورد از ۴ هزار و ۹۷۸ نازل و در یک هفته گذشته هم ۳۵ مورد از هزار مورد بازرسی نازل‌ها کم فروشی داشتند.
رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: این نازل‌ها توسط کارشناسان سازمان استاندارد و وزارت نفت پلمب شدند.


ذرت‌های آلوده در درازمدت روی سلامتی تاثیر می‌گذارد


پیروزبخت در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد آخرین وضعیت ذرت‌های وارداتی آلوده و بحث‌های مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر توزیع بخشی از این ذرت‌ها در کشور نیز گفت: من هم صوت‌های منتشر شده در فضای مجازی را شنیده‌ام، ولی باید توجه داشت که این ذرت‌ها کپک زده‌اند و با این وضعیت در محصولات غذایی قابل استفاده نیستند.
وی با بیان اینکه حتی با فرض استفاده از محصولی آلوده به سم آپلاتوکسین، این اتفاق در درازمدت بر یک فرد تاثیر خواهد داشت واین طور نیست که در عرض دو ساعت باعث مرگ و میر شود. هدف اصلی از انتشار این مطالب ایجاد تشنج و آسیب روانی به مردم است و قصد دارند امنیت غذایی مردم را زیر سؤال ببرند.

پیروزبخت تاکید کرد: ذرت‌های آلوده همچنان در گمرک هستند و هیچ مقداری از این محموله وارد کشور نشده است.
وی با بیان اینکه تاکنون خریداری از خارج از کشور برای این ذرت‌ها پیدا نشده است، گفت: قرار است این ذرت‌ها امحا شوند و مراحل انجام این کار در حال بررسی است.
رئیس سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: به هیچ وجه امکان ندارد این ذرت‌ها وارد کشور شود و ما کنترل‌های لازم را در این مورد انجام می‌دهیم به طوری که هم در واحد‌های تولیدی و هم در بازار کنترل‌هایی را انجام می‌دهیم.


تکلیفی برای کنترل کیفیت گازوئیل به ما ابلاغ نشده است


پیروزبخت در ادامه نقش خودرو‌های فرسوده در آلودگی هوا نیز گفت: خودرو‌های فرسوده از بنزین استاندارد استفاده می‌کنند و کامیون‌ها و خودرو‌های سنگین نیز از گازوئیل استفاده می‌کنند که البته ما گازوئیل را آزمایش نمی‌کنیم، زیرا در این مورد تکلیفی برای سازمان استاندارد تعیین نشده است. البته در برخی موارد که خودمان آزمایش کرده‌ایم نیز گازوئیل مصرفی مشکلی ندارد هر چند کامیون‌ها فرسوده و آلاینده هستند.
وی با بیان اینکه موتورخانه‌های موجود در کشور نیز در فصول سرد باعث افزایش آلودگی هوا می‌شوند، گفت: طی ۶ ماه اول امسال دو هزار و ۶۰۰ موتورخانه واحد‌های تجاری و دولتی را مورد بررسی قرار داده‌ایم.
رئیس سازمان ملی استاندارد در پایان از صدور ۸۰ مورد گواهی عدم انطباق با استاندارد‌ها برای محموله‌های وارداتی به کشور خبر داد و گفت: این گواهی‌ها شامل موارد مختلف از جمله مواد غذایی و قطعات خودرو می‌باشد.
پیروزبخت در ادامه در مورد قرص‌های پیداشده در برخی محصولات غذایی نیز اظهار داشت: طبق بررسی‌های انجام شده، این اقدام با هدف تشویش اذهان عمومی و ایجاد جو نا امنی در صنایع غذایی صورت گرفته و امکان جاسازی قرص در فرآیند تولید وجود ندارد.
وی افزود: طی هفته گذشته ۲ هزار و ۳۶۰ فقره بازرسی و نمونه‌برداری در شهرستان‌های مختلف صورت گرفت که قرص‌ها در ۲ مورد شامل بیسکوئیت دو رنگ مغز فندقی در بوفه مدرسه‌ای در زنجان و همچنین یک کیک کاکائویی اسفنجی در گنبد کاووس مشاهده شد و برای بررسی بیشتر به وزارت بهداشت ارسال شد.
وی همچنین در مورد کنترل کیفیت و نظارت سازمان استاندارد بر ماسک‌های ضدآلودگی گفت: در این مورد استاندارد اجباری تدوین نشده و سازمان استاندارد نظارتی بر ماسک‌های تولیدی ندارد.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.