صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سرپرست اداره ارتباطات مردمی شهرداری مشهد گفت: مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ و پروژه محله ما، بازوان مدیریت شهری برای جلب مشارکت شهروندان محسوب می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد رمضانی فرخد در جلسه آموزشی طرح محله ما که با هدف آشنایی کارشناسان با طرح، پاسخگویی به سئوالات شهروندان در این خصوص و راهنمایی ساکنان محلات برای رفع نیاز‌های محله از طریق پروژه محله ما برگزار شد، اظهار داشت: هزینه‌کرد ۵ درصد از بودجه عمرانی شهرداری با نظر شهروندان، مصوبه خوبی بود که در پروژه محله ما، به مرحله اجرا درآمد.

وی طرح محله ما را الگویی برای سایر شهر‌های کشور دانست و ادامه داد: مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری و همچنین پروژه محله ما، به عنوان دو بازوی مدیریت شهری در جلب مشارکت شهروندان، باید به گونه‌ای عمل کنند که روز به روز اعتماد شهروندان به مجموعه مدیریت شهری افزایش یابد.
رمضانی فرخد با بیان این مطلب که ۱۳۷، رفت و آمد‌های اضافه شهری را کاهش می‌دهد، بیان داشت: داده‌های موجود در مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ می‌تواند به خوبی در تمام مراحل، راهگشای اجرای پروژه محله ما بوده و باعث سهولت در شناسایی و رفع نیاز‌های شهروندان گردد.
 
استفاده از درخواست‌های مردمی ۱۳۷ برای انتخاب پروژه‌های طرح محله ما

در ادامه این نشست، آرزو علیخانی، مدیر پروژه محله ما نیز اظهار داشت: در مرحله اول طرح محله ما، نظر ۳۰ هزار شهروند از ۴۴ محله شهر، برای اجرای پروژه‌های مورد نیاز، دریافت شد که بهسازی پیاده رو‌ها و فضای سبز در اولویت درخواست‌ها قرار گرفت.
وی با بیان این مطلب که برای اجرای این طرح در هر محله، بودجه ۳۲۸ میلیون تومانی اختصاص داده شده است، اذعان داشت: در گام دوم پروژه محله ما، این طرح به ۶۰ محله گسترش می‌یابد که درخواست‌های مردمی ۱۳۷ را نیز با نظرات اخذ شده شهروندان در طرح محله ما در می‌آمیزیم تا بتوانیم با انتخاب پروژه‌هایی بهتر، نیاز‌های اولویت‌دار شهروندان را پاسخ بگوییم.
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.