صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی شد+ جزئیات و سوابق

  • کد خبر: ۱۳۸۷۱۸
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
  • ۱
نمایندگان مجلس با ۱۸۷ رأی به مهرداد بذرپاش به عنوان وزیر راه و شهرسازی اعتماد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۱۶ آذرماه) مجلس شورای اسلامی، صلاحیت و برنامه‌های مهرداد بذرپاش وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی دولت سیزدهم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در نهایت محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست نتیجه رأی نمایندگان به وزیر پیشنهادی را قرائت کرد که براساس آن نمایندگان مجلس با  ۱۸۷ رأی موافق، ۶۴ رأی مخالف، ۷ رأی ممتنع و ۵ رأی باطله از مجموع  ۲۶۳ نماینده حاضر در صحن، تصدی وزارتخانه راه و شهرسازی را به بذرپاش سپردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش متولد ۲۰ مرداد ۱۳۵۹ در تهران است و تنها یک خواهر بزرگتر بنام الهام دارد. ۲ ساله  بود که پدرش شهید شد. منصور بذرپاش اهل گرمسار بود که اردیبهشت ۱۳۶۱ بعنوان فرمانده گردان در فکه به شهادت رسید.

بذرپاش در سال ۱۳۸۵ وقتی ۲۶ ساله بود با هم دانشگاهی خود ازدواج کرد، همسرش دختر علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم است. خطبه عقد این زوج با مهریه ۱۴ سکه در محضر رهبر انقلاب خوانده شد که حالا ثمره این زندگی یک دختر بنام نازنین فاطمه است.

او در سال ۱۳۷۷ در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته و در رشته مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی فارغ‌التحصیل شد و از سال دوم تحصیل وارد تشکل بسیج دانشگاه شد.

در سال ۱۳۸۲ فارغ‌التحصیل شد و جهت طی دوره فوق لیسانس به دانشگاه علامه طباطبایی رفت. وی در سال ۱۳۸۵ موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از این دانشگاه شد. وی به دستور وزیر علوم و تحقیقات و فن آوری و بدون شرکت در آزمون دوره دکترا وارد دکتری تخصصی (PhD) مدیریت تکنولوژی در دانشگاه علامه طباطبائی شد و مدرک خود را اخذ نمود.

با پیروزی اصول‌گرایان در انتخابات شورای شهر و انتخاب محمود احمدی‌نژاد به عنوان شهردار تهران در سال ۸۱، بذرپاش که در آن زمان ریاست بسیج دانشجویی دانشگاه شریف را بر عهده داشت به عنوان مشاور شهردار به خدمت گرفته شد.  پس از چندی، بذرپاش به عنوان مدیر فرهنگسرای خاوران نیز برگزیده شد.

بذرپاش در سال ۱۳۸۵ وقتی ۲۶ ساله بود در سودای رسیدن به شهرداری تهران، نامزد انتخابات شورای شهر تهران شد، اما در این آرزوی خود ناکام ماند. وی بعدتر مدیر مسئولی روزنامه وطن امروز، مدیرعاملی پارس خودرو و سایپا و نمایندگی مجلس را نیز در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد تجربه کرد.

در بهمن ماه ۱۳۸۶ حُکم بذرپاش به عنوان «مدیرعاملی گروه خودروسازی سایپا» صادر شد.  عمر مدیریت بذرپاش در سایپا حدود دو سال بود و در سال ۱۳۸۸ جای خود را به نعمت‌الله پوستین‌دوز داد.

مهندس جوان به فکر رفع بخشی از خلاء رسانه‌ای جریان انقلاب باشد. اینگونه بود که او روزنامه" وطن امروز" را راه اندازی کرد. درغائله ۸۸ هم تمام همتش را صرف نمود تا از ظرفیت رسانه تحت مدیریتش در بصیرت افزایی و مقابله با فتنه گران حداکثر استفاده را بنماید و اینگونه بودکه از وی به عنوان مدیر مسئول رسانه فعال در مقابله با فتنه تقدیر شد.

وی در تاریخ دوم مرداد ۱۳۸۸ شمسی طی حکمی به سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی جوانان منصوب شد و پس از یک سال و نیم در جلسه هیئت دولت برکنار شد. در دوران ریاست کوتاه بذرپاش بر سازمان ملی جوانان جشنواره سراسری «جوان ایرانی» در ۱۶ بخش و با مشارکت ۲۵۰ هزار جوان برگزار شد.

در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس موفق به حضور در خانه ملت شد و در مجلس نهم با رأی نمایندگان به عنوان عضو هیئت رئیسه انتخاب شد.

بذرپاش سودای ریاست جمهوری نیز در سر داشت و در صدر فهرست شورای مرکزی جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی قرار گرفت، اما نهایتا از رقابت‌های انتخاباتی سال ۹۶ انصراف داد.

مهرداد بذرپاش در اول مرداد ۱۳۹۹ وی به عنوان رییس دیوان محاسبات با ۱۵۸ رای نمایندگان انتخاب شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اکبر
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
خودتون کارنامه این آقا نگاه کنید. بعد از ازدواج با دختر وزیر، وارد حلقه شده و نردبان ترقی را پنج تا پنج تا رفته بالا. حالا بشین درس بخوان واسه دکترا. یارو با پارتی رفته دکترا گرفته بدون آزمون. شد وزیر راه؟؟!! باز پس فردا میزارینش رییس جمهور.