صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معدوم‌سازی ۷۴۰ تن مرغ و ۱۷۰ تن گوشت در عرض ۶۶ روز در کشور + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۰۳۲۴
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۰
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در سال گذشته در عرض ۶۶ روز، ۷۴۰ تن مرغ و ۱۷۰ تن گوشت قرمز به‌دلیل آلودگی و بیماری معدوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد آقامیری روز سه‌شنبه ۲۵ بهمن ماه، در نخستین نشست تخصصی مدیران کشتارگاه‌های دام و طیور کشور که در مشهد برگزار شد، گفت: سالانه در کشور ۹۰۰ هزار تن گوشت مصرف می‌شود که ۱۵۰ هزار تن آن واردات است و ۷۵۰ هزار تن آن تولید داخل است. در سال گذشته طی نظارت و کنترل بهداشتی در ایام تعطیلات نوروز و ماه رمضان حدود ۷۴۰ تن مرغ در کشور معدوم شد. همچنین حدود ۳۲۰ تن گوشت قرمز را ضبط و ۱۷۰ تن آن را معدوم کردیم.

معاون وزیر با اشاره به اینکه پاکیزگی و حلالیت در هر کیلوگرم از گوشت رصد می‌شود، تصریح کرد: ایران جزو معدود کشورهایی است که به‌راحتی نمی‌شود به آن مواد غذایی وارد کرد، زیرا ورود غذا باید از مجاری لازم انجام شود.

آقامیری با اشاره به وجود ۸۰۰ نوع بیماری مشترک میان انسان و دام که می‌تواند سلامت انسان را به خطر بیندازد، تأکید کرد: ما مدافع سلامت مردم هستیم و به‌جای اینکه اجازه دهیم در حوزه سلامت کشور میلیاردها تومان برای درمان هزینه شود، سازمان دامپزشکی در خط مقدم مبارزه با بیماری‌های مشترک دام و انسان در حال انجام وظیفه است. طی دوسه ماه گذشته در برخی استان‌ها همکاران ما جانشان را از دست دادند که متأسفانه شهید هم حساب نمی‌شوند، اگرچه در نزد خداوند فردی که برای اعتلای سلامت جامعه جانش را نثار کرده است، شهید حساب می‌‌شود.

معاون وزیر با حضور در مشهد با بیان اینکه نشست تخصصی مدیران کشتارگاه‌های دام و طیور بسیار ارزشمند است، گفت: افرادی که باید مجری بسیاری از مقررات و دستورالعمل‌ها باشند، همین ذابحان در کشتارگاه‌ها هستند. همه دستورالعمل‌های دامپزشکی در حال بازنویسی است و باید پیوست فرهنگی داشته باشد.

این مسئول با اشاره به دو موضوع حلالیت و پاکیزگی گوشت، یادآور شد: حلال‌بودن و پاکیزگی غذا دو شرط خداوند برای غذای انسان است که در کشور ما در حال رعایت است. حلال‌بودن غذا در حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی و پاکیزه‌بودن آن برعهده و در اختیار سازمان دامپزشکی است. حلال‌نبودن غذا نسل اندر نسل اثر منفی می گذارد، بنابراین هیچ گوشتی وارد کشور نمی‌شود یا در کشور تولید نمی‌شود که حلال نباشد.

رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اینکه فعالان اقتصادی، سربازان خط مقدم مبارزه با تحریم‌های اقتصادی علیه ملت ایران هستند، افزود: در حوزه غذا و حلالیت آن در کشتارگاه‌ها توجه ویژه‌ای می‌شود. نمی‌توان با سفره مردم چه در حوزه حلال و چه در حوزه طیب و پاکیزگی بازی کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.