به گزارش شهرآرا نیوز، حسن امیریان رئیس اتحادیه صنف رستوران وچلوکباب آشپزخانه و حلیم مشهد گفت: این رستوران ها در اطراف مشهد به ویژه در محدوده بولوار فردوسی و شاهنامه بودند.
وی تصریح کرد: طبق ماده ۲۷همه کسبه های بازاری موظف اند به عنوان اولین اقدام پروانه کسب داشته باشند.
رئیس اتحادیه صنف رستوران و آشپزخانه در مشهد گفت: در بازرسی های متعددی که ماموران از سایر مغازه ها انجام می دهند اولین مطلبی که برای بازرسین حائز اهمیت است اطلاع از داشتن پروانه کسب است.
امیریان افزود: بعد از اخطار فرصتی یک ماهه به متخلفین داده می شود تا پروانه کسب را تامین کنند.
وی تصریح کرد: بعد ازگذشت یک ماه اگر محقق نشد به همت اجرایات اماکن پلمب خواهد شد.