محمدمهدی یعقوبزاده روز یکشنبه در گفتگو با شهرآرانیوز، افزود: هم اکنون روزانه بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ تن مرغ گرم در استان تولید میشود.
وی با بیان اینکه با افزایش مصرفی که طی روزهای اخیر اتفاق افتاده است این میزان به ۶۰۰ تن رسیده است، بیان کرد: درعین تامین نیاز بازار به گوشت گرم، ذخیره سازی برای ایام عید نیز انجام میشود.
این مسئول گفت: هم اکنون روند تولید در این بخش طبیعی است و با کمک اداره کل پشتیبانی امور دام استان برای ایام عید نوروز نیز تامین خواهد بود.
۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ سالانه در استان خراسان رضوی تولید میشود.