صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اگر قیمت جهانی گندم رایگان هم باشد، باز هم اجازه واردات گندم نمی‌دهیم!

  • کد خبر: ۱۶۱۰۷۸
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۴
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه اولویت اول و آخر ما تولید گندم در داخل کشور است، گفت: به منظور ایجاد اشتغال و عشق به تولید محصولات کشاورزی، اجازه واردات گندم را نخواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد آقامیری به نمایندگی از رییس جمهور و هیات دولت با حضور در جمع مردم شهرستان دشت آزادگان و هویزه گفت: اگر قیمت جهانی گندم مجانی هم باشد، تا زمانی که تولید گندم را در داخل کشور داشته باشیم برای حمایت از تولیدکنندگان در همه حوزه‌ها، واردات نخواهیم داشت حتی اگر قیمت داخلی گندم بیشتر از قیمت جهانی باشد.

او ادامه داد: تا زمانی که دچار کمبود محصول نشویم اجازه واردات هیچ محصولی در حوزه کشاورزی و سایر کالا‌ها را نخواهیم داد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه وظیفه داریم از تولید حمایت کنیم، افزود: خط قرمز ما حمایت از تولید است و به هر نحو ممکن از تولید حمایت خواهیم کرد.

آقامیری گفت: اصرار ما این است کشاورزانی که گندم خود را تحویل می‌دهند وجه گندم خود را بلافاصله دریافت کنند.

او افزود: امیدواریم با اعلام شورای قیمت‌گذاری قیمت نهایی خرید گندم هرچه زودتر تعیین تکلیف شود تا بتوانیم کل مبلغ گندم خریداری شده را به کشاورزان پرداخت کنیم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی می‌گوید: تا زمان تعیین قیمت گندم همچنان به قیمت سال گذشته پرداخت‌ها انجام می‌شود، در حالی که تاکنون هیچ مبلغی دریافت نکرده‌ایم و با جا به جایی، پرداخت‌ها را انجام دادیم.

آقا میری افزود: وظیفه داریم از طرف هیات دولت مشکلات این منطقه و کشاورزان را در همه ابعاد بررسی، جمع بندی و در نهایت به اطلاع رییس جمهور برسانیم و ضمن ارایه راهکار، تلاش کنیم تا این مشکلات و مسایل برطرف شوند.

او گفت: در حد توان ما و تا جایی که منابع دولت اجازه دهند کمک خواهیم کرد تا عمده مشکلات و مسائل کشاورزان برطرف شوند.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مشکلات منطقه سه دسته هستند، ادامه داد: برخی مشکلات در سطح ملی هستند مانند بحث آب که با به ثمر رسیدن طرح ۵۵٠ هزار هکتاری که بخشی از آن انجام شده و باید در نظر داشت که تاخیر در اجرای آن باعث مستهلک شدن اقدامات قبلی می‌شود.

به گفته آقامیری، اگر مشکل آب برطرف شود سایر مسائل از جمله اشتغال، تولید محصولات کشاورزی، رونق دامداری و... نیز برطرف می‌شوند.

او افزود: تولید در بخش کشاورزی مقدماتی نیاز دارد که نخستین و مهمترین آن‌ها آب است؛ این مهم را با گزارشی کامل با پیشنهاد عملیاتی و اجرایی به اطلاع رییس جمهور خواهم رساند.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی درخصوص بیمه محصولات کشاورزی گفت: کشاورزان درصورت داشتن مشکل نظیر نداشتن پرداختی به سازمان جهاد کشاورزی استان مراجعه کنند.

آقا میری در ادامه بر پیگیری، بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آبزیان استان خوزستان نیز تاکید کرد.

او جهت گیری مثبت و شروع کار جدید را برای رفع مشکلات منطقه ضروری دانست و گفت: پیگیری و رفع مشکلات جزو روند اصلی کار است و بی شک تا حل کامل مشکل، مسائل را پیگیری خواهیم کرد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: برخی مسائل باید توسط مسئولان محلی و استانی حل شوند و همه مدیران کشوری و استانی موظف به پیگیری هستند و با حضور در میان مردم مشکلات مناطق را برطرف کنند.

آقامیری می‌گوید: برخی از مشکلات نیز با اتحاد مردمی به صورت گروهی و پیگیری محلی و در برخی مواقع با نگاه شهرستانی یا استانی قابل حل هستند.

آیت‌الله سیدابراهیم رییسی همراه با ۱۱ وزیر و پنج معاون خود روز پنجشنبه از طریق فرودگاه دزفول وارد خوزستان شدند؛ این هفتمین سفر رییس جمهور و دومین سفر هیات دولت سیزدهم به استان خوزستان است.

افتتاح ۷۰ کیلومتر از طرح مهم دوخطه کردن اهواز اندیمشک، افتتاح پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی اندیمشک، افتتاح طرح‌های آبرسانی به چند روستا و بازدید مانیتورینگ از پروژه آب غدیر، افتتاح پالایشگاه هویزه، دیدار با مردم اندیمشک، اهواز و شادگان، احیای ۱۶۰ واحد صنعتی راکد و دیدار با کارآفرینان، فعالان اقتصادی، مدیران استانی و فعالان فرهنگی از جمله برنامه‌های دومین سفر رییس جمهور به خوزستان است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.