صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در روستای «چاهنسر» نیشابور افتتاح شد | تأمین درآمد ماهیانه ۸ میلیون تومان برای هر خانواده روستایی

  • کد خبر: ۱۶۳۰۵۱
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
آیین بهره‌برداری از بزرگ‌ترین نیروگاه برق خورشیدی خانگی، ظهر امروز با حضور سردار محمد زهرایی فرمانده بسیج جهاد سازندگی کشور، سردار علی‌اکبر افراسیابی جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) و جمعی از مسئولان استانی در روستای «چاهنسر» از توابع بخش میانجلگه شهرستان نیشابور برگزار شد.

 به گزارش شهرآرانیوز، آیین بهره‌برداری از بزرگ‌ترین نیروگاه برق خورشیدی خانگی، ظهر امروز با حضور سردار محمد زهرایی فرمانده بسیج جهاد سازندگی کشور، سردار علی‌اکبر افراسیابی جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) و جمعی از مسئولان استانی در روستای «چاه‏نسر» از توابع بخش میان‎جلگه شهرستان نیشابور برگزار شد.

شهدای امنیت اکثراً جهادگر بودند

فرمانده بسیج جهاد سازندگی کشور در این مراسم ضمن بازدید از ۱۸۲ پنل خورشیدی که بر فراز پشت‌بام خانه‌های روستایی نصب شده و به بهره‌برداری رسید، در اجتماع اهالی روستا حاضر شد و گفت: نیشابور، سرزمین مقدسی است که سردار شهید نورعلی شوشتری را به‌عنوان الگوی جاودانه دفاع مردم‌پایه در برابر ایادی استکبار مطرح کرد. بر همین اساس، از صمیم قلب درود می‌فرستم به شما مردم که پای انقلاب ایستاده‌اید و اگرچه همه جبهه استکبار برای براندازی شما قیام کرده، اما شما امام خود را تنها نگذاشتید. شما همان مردمی هستید که دلتان از محرومیت‌ها شکست، اما اجازه ندادید دل امام امت بشکند و تحریم شدید یا جنگ بر شما تحمیل شد، اما پا پس نکشیدید.
سردار زهرایی خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، تحقق تمدن نوین اسلامی پنج مرحله دارد؛ اولاً پیروزی انقلاب، سپس استقرار نظام سیاسی، در ادامه دولت سازی و سپس جامعه پردازی تا در نهایت تحقق تمدن نوین اسلامی صورت بگیرد. در طول این مسیر، سرسلسله پیروزی‌ها از دوران دفاع مقدس آغاز شد؛ یعنی از زمانی که مردم به خود تکیه کردند و اراده‌شان بر این شد که با اتحاد و همبستگی، خودشان اجازه ندهند که دشمن بر عزت و ناموس آن‌ها مسلط شود.
وی ادامه داد: پس از دفاع مقدس، مدافعان حرم آمدند و پس از آن تا سال ۱۴۰۱، جنگ تمام‌عیار ترکیبی همه جبهه استکبار در کار بوده تا در هر مرحله از تحقق تمدن نوین اسلامی جلوگیری شود. شما شاهد بودید که در سال گذشته کشور را درگیر چه بحرانی کردند به حدی که در طول تاریخ بی‌سابقه بود بیش از ۴۰۰ هنرمند دارای نفوذ در یک آشوب خیابانی به‌صورت رسمی اعلام موضع کنند.
فرمانده بسیج سازندگی کشور تأکید کرد: این جنگ تمام‌عیار بود، اما هاضمه انقلاب را این‌قدر رشد داد که همه این ناآرامی‌ها را مدیریت کرد. افراد زیادی به دنبال آن بودند که تقابل تن در برابر سلاح را برهم بزنند و جریان انقلابی را وادار کنند که دست به اسلحه ببرد، اما چه بسیار شهدایی که مظلومانه در این ناآرامی‌ها به خاک و خون کشیده شدند تا اصل انقلاب پابرجا بماند.

اقتصاد پویا در سایه وجود امنیت رقم می‌خورد

وی با بیان اینکه عمده شهدای امنیت در اغتشاشات اخیر از بدنه جهادگران و فعالان اردو‌های محرومیت‌زدایی و سازندگی بوده‌اند، تصریح کرد: اقتصاد پویا در سایه وجود امنیت رقم می‌خورد. اساساً اقتصاد مقوله پیچیده‌ای است و در آن عوامل مختلفی به‌صورت دیالکتیک دخیل هستند. شما اگر بخواهید معیشت مردم را تأمین کنید باید در ابتدا فضایی را رقم بزنید که جوانان ناامید نباشند و اندیشه عبث گرایی که دشمن به دنبال ترویج آن است، از جامعه ریشه‌کن شود.
سردار زهرایی لیبرالیسم اقتصادی را به معنای اجبار وجود نظام ارباب و رعیتی و دیکته شدن شکاف طبقاتی به جامعه دانست و اظهار کرد:، چون مبنای اقتصاد مطابق با نفع مردم نوشته نشده، امروزه شاهد هستیم که یک کارگاه تولیدی برای اخذ مجوز باید ۱۴ ماه تلاش کند و در پیچ و خم بروکراسی اداری کمر خم کند درحالی که یک نفر می‌تواند با استفاده از رانت و فساد و رشوه، سه هزار میلیارد تومان وام بگیرد و از کشور بگریزد.
وی افزود: بسیج سازندگی به دنبال آن است که کولنی‌های کوچک اشتغال‎آفرین و مردم‌پایه را در کشور فراگیر کند. پس از نصب ۱۸۲ پنل خورشیدی در چاه‌نسر، هماهنگ شده تا تعرفه خرید برق نیز افزایش پیدا کند و در نهایت، این روستا بتواند الگوی موفق توسعه اقتصاد روستایی در کشور نام بگیرد.
فرمانده بسیج جهاد سازندگی کشور خاطرنشان کرد: اگرچه سخت است جنگیدن در این میدان، اما این فعالیت‌ها، هویت‎بخشی به فرد روستایی را در پی دارد و بر این اساس، هر روستایی که سرچشمه تولید و پویایی است، می‌تواند دلگرم باشد که به‌موازات محصولات دامی و کشاورزی، در محصولات فناورانه کشور نیز سهیم است.
به گفته وی، همان‌طور که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک زمان به نیاز کشور برای ساخت پالایشگاه لبیک می‌گوید، در مکان دیگری هم نسبت به ساخت نیروگاه خورشیدی روستایی اقدام می‌کند تا این موارد، در تکمیل زنجیره اقتصاد مقاومتی در حکم یک زنجیره به‌هم‌پیوسته عمل کند.
در انتهای این مراسم، سردار زهرایی دستور داد تا وام اشتغال‌زایی و هم‌چنین قیر موردنیاز برای بهسازی روکش آسفالت جاده روستا به قید فوریت تخصیص پیدا کند. فرمانده بسیج جهاد سازندگی سپاه پاسداران هم‌چنین به هرکدام از دختران نوجوان روستای چاه‌نسر، مبلغ ۱۰ میلیون ریال هدیه نقدی اهدا کرد.
 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.