صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جایگاه‌های سوخت کلان‌شهر‌ها روزانه ۵۰۰۰ مراجعه کننده دارند |هزینه بالای جایگاه داری و حق العمل حداقلی سالانه

  • کد خبر: ۱۶۴۵۷۸
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۱
رئیس انجمن جایگاه داران سوخت خراسان رضوی گفت: حق العمل دریافتی جایگاه داران با توجه به هزینه‌هایی که دارند تا الان جوابگو نبوده است.

رضا بهاری، رئیس انجمن جایگاه داران سوخت خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: جایگاه داری شغلی است که در تمام  روز‌های سال فعالیت می‌کند. اما متاسفانه نرخ و تعرفه واقعی که باید به جایگاه‌ها داده شود کم است. امیداوریم امسال با قول و مساعدت‌هایی که شرکت پخش فراورده‌ها و سازمان حمایت از مصرف کننده داده است، کارمزد جایگاه‌ها به عدد واقعی و مورد قبول جایگاه داران برسد.

بهاری گفت: تمام اقلام مصرفی ما وارداتی است که با نوسان ارزی رابطه مستقیم دارد. متاسفانه نرخ ارز هم نوسان بالایی دارد و با توجه به اینکه نرخ کارمزد جایگاه دار‌ها سالانه تعیین می‌شود. در طول سال دچار ضرر هنگفتی می‌شوند. متاسفانه هزینه نگهداری جایگاه‌ها بالا است و امیدواریم هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف کارمزد اقدام کنند

رئیس انجمن جایگاه داران سوخت خراسان رضوی یادآورشد: با توجه به اینکه نرخ کارگری در پایان هر سال مشخص می‌شود و اول سال ما افزایش حقوق کارگران را داریم یکی از هزینه جایگاه‌ها حقوق و دستمزد ‌پرسنل است، و در حالیکه  هنوز حق العمل جایگاه‌های ما برای سال ۱۴۰۲ اعلام نشده است. ما ۳۰ درصد افزایش حقوق داشته ایم. آیا درآمد جایگاه داران ۳۰ درصد افزایش یافته که باید این هزینه انجام شود. در کنار این موضوع ما هزینه‌های هنگفت و پنهانی داریم. خرید زمین و تجهیزات یکی ازاین هزینه‌های هنگفت است و هیچ جایگاهی با درآمد یکساله هم نمی‌تواند تعویض مخزن و لوله کشی انجام دهد.

این فعال صنفی تصریح کرد: به طور معمول جایگاه‌هایی که عمر بالای ۱۰ تا ۱۲ سال دارند به این خرابی تجهیزات عادت دارند و هزینه‌های کمر شکنی را یکجا متحمل می‌کنند و عملا جایگاه دار با یک خسارت ورشکسته می‌شوند. وقتی درآمد یک سال برای تعمیر یک مخزن و لوله کشی کفایت نمی دهد، چگونه یک جایگاه می‌تواند سرپا بماند. در شهر‌های بزرگ به طور معمول ۵۰۰۰ مراجعه کننده و تراکنش بانکی رخ می‌دهد. وقتی این حجم مشتری روزانه به یک جایگاه وارد می‌شود مسلما استهلاک بالایی چه در بحث استفاده از نازل سوخت، چه دستگاه تراکنش وحتی نظافت آن محل و حتی خستگی پرسنل دارد و این کار‌ها جز با هزینه کردن نیست.

وی افزود: جایگاه‌های استان خراسان جزء جایگاه‌هایی هستند که رتبه بالایی دارند و خدمات در سطح مطلوب ارائه می‌دهند. ولی متاسفانه هزینه‌ها به قدری بالا است که جایگاه داران کمرشان شکسته است.

رئیس انجمن جایگاه داران سوخت خراسان رضوی ادامه داد: مزدی که جایگاه داران با توجه به هزینه‌هایی که دارند باید دریافت کنند تا الان جوابگو نبوده است. اگر دربحث تعیین تکلیف کارمزد امسال فکر جدی نکنند ما دچار مشکلات جدی خواهیم شد. امیدواریم امسال عادلانه حق العمل مناسب برای جایگاه داران تعیین شود. خوشبختانه مرکز پخش فراورده‌های نفتی پیگیر موضوع هستند که امیدواریم نتیجه خوبی در بر داشته باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.