استاندار خراسان رضوی گفت: معینهای اقتصاد مقاومتی همزمان با فعالیتی که انجام میدهند باید آثار فرهنگی از کارکرد خود بر جای بگذارند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رزمحسینی در جلسه معینهای فرهنگی استان افزود: خوشبختانه اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان سرعت قابل قبولی دارد و علاقهمندان بسیاری در بستر آن، مسوولیت توسعه و توانمندسازی استان را برعهده گرفتهاند.
وی با اشاره به اهداف منشور فرهنگی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی ادامه داد: اهمیت الگوی مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی زمانی دیده میشود که اقدامات فرهنگی هم پیوست کار شده باشد و البته باید توجه داشت که مساله فرهنگ عام است و کل مباحث هنری، دینی و مذهبی را در بر میگیرد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به کارکردهای سازنده نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی یک نهاد مردم پایه است که بدون هزینه دولت اداره میشود و تاکنون فعالیتهای خوبی داشته است یعنی این مجموعه با دارا بودن کارشناسان توانمند، فعالیت معینهای اقتصاد مقاومتی را رصد و بر عملکرد آنها نظارت میکند.
رزم حسینی به اهمیت نقش آفرینی دستگاههای فرهنگی استان در تحقق ابعاد فرهنگی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: دستگاههای متولی فرهنگی بسیاری در کشور داریم که گاه موازی کاریهایی در عملکرد آنها رخ میدهد و لازم است رفع این مشکل مورد توجه قرار گیرد.
الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، طرح مبتنی بر اقتصاد مقاومتی در سایه تعامل ارکان حاکمیتی با فعالان بخش خصوصی است که توسط استاندار خراسان رضوی طراحی و به عنوان اصلیترین برنامه عملیاتی در این استان در حال پیگیری است.
"علیرضا رزم حسینی" در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق از توسعه را در قلعه گنج این استان اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.
وی با الگوگیری از تجربه موفق قلعه گنج "طرح مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی" را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و در همین راستا با تقسیم استان به ۱۲ منطقه (بر مبنای شمار حوزههای انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری کرده است.
منبع: ایرنا