به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر طاهر صادقی مخترع دستگاه مزبور گفت: یکی از موضوعات چالش بر انگیز در حوزه خدمترسانی به کودکان بیمار، رگگیری و کاهش درد هنگام این اقدام درمانی حوزه پرستاری است، از این رو با طراحی یک «زنبورک» به صورت ویبراتور و در قالب ۲ مدل سرما و گرما، ضمن کاهش استرس بیمار، عمل رگگیری انجام میشود تا این اقدام درمانی با کمترین عارضه همراه باشد.
وی با بیان اینکه گواهی ثبت اختراع این محصول اخذ شده است، افزود: پرستاری از کودکان باید با صبر و شکیبایی همراه باشد، از این رو طراحی این زنبورک با بالهای سفید رنگ که بر روی آرنج کودک نصب میشود، ضمن خاطره بازی از بیمارستان، موجب کاهش عارضه رگگیری میشود.
مدیر گروه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برخی از اعضای هیات علمی با طراحی نرمافزارهایی تلاشهای زیادی در راستای استانداردسازی خدمات پرستاری به بیماران ارایه کردهاند، ادامه داد: طراحی نرمافزار ویژه بیماران کووید ۱۹، تدوین برنامه مراقبت از کودکان مبتلا به کرونا و تدوین برنامه جامع مراقبت معنوی نوجوانان از دیگر اقدامات این گروه آموزشی است.
وی اظهار کرد: پرستاری کودکان جزو تخصصهای رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که به صورت ویژه در فیلد کودکان و اطفال فعالیت میکند و مراقبت از کودک به دانشجویان آموزش داده میشود.
صادقی با بیان اینکه بیماریهای اختصاصی کودکان در این رشته مورد بررسی قرار میگیرد، افزود: پذیرش کودک و برقراری ارتباط با کودک و درک سیر تکاملی کودک از مهمترین فاکتورهای خدمترسانی در این فیلد آموزشی است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار نیروی بهداشتی و درمانی، اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد