صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش آشپزی به کودکان | کمپوت کدوحلوایی

  • کد خبر: ۱۸۲۹۱۱
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
یکی از خوردنی‌های خوش‌رنگ و مفید فصل سرما، کدوحلوایی یا کدوتنبل است. البته بر خلاف اسمش، هیچ تنبل نیست و خیلی هم خاصیت دارد.

مرجان اسماعیلی - یکی از خوردنی‌های خوش‌رنگ و مفید فصل سرما، کدوحلوایی یا کدوتنبل است. البته بر خلاف اسمش، هیچ تنبل نیست و خیلی هم خاصیت دارد. مثلا آنتی‌اکسیدان دارد که برای آنفلوانزا و سرماخوردگی خیلی خوب است.

حالا که کدوتنبل این‌قدر مفید است، باید از آن بیشتر استفاده کنیم. غذاهای خوشمزه‌ی زیادی با این کدو می‌توان درست کرد مثلا کمپوت.  

کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه‌هایش را جدا کنید و آن را به شکل مکعبی خرد کنید. در یک قابلمه، یک فنجان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید. روی گاز بگذارید تا بجوشد.

بعد زعفران دم‌کرده و کدوها را به آن اضافه کنید. بعد از 15 دقیقه کدوحلوایی آماده است. گلاب را به کدوها اضافه کنید. گلاب خیلی خوش‌ عطر و بوست! 

حالا می‌توانید قابلمه را از روی گاز بردارید. کمپوت آماده است اما باید داخل یخچال برود تا خنک شود! کمپوت را داخل شیشه یا هر ظرف دیگری که دوست دارید بریزید و بگذارید داخل یخچال.

اگر از این کمپوت خوشمزه نوش جان کنید، آنفلوانزا جرئت نمی‌کند به شما نزدیک شود!

 

چی لازم داریم؟

کدوحلوایی کوچک   
یک عدد

شکر
یک فنجان

آب
 یک لیوان

زعفران
 به اندازه‌ای که دوست دارید

گلاب
یکی دو قاشق

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.