صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مایکروسافت علیه گوگل | سرانجامِ «بزرگ‌ترین حوزه‌ نرم‌افزاری در دنیا» چه می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۸۶۹۲۵
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۹
مدیرعامل مایکروسافت می‌گوید که موتور جست‌و‌جوی بینگ تاکنون ۱۰۰میلیارد دلار هزینه داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، ساعاتی پیش در دادگاه گوگل حاضر شد تا به سؤال‌‌های وزارت دادگستری ایالات متحده جواب دهد. این پرونده نتیجه‌ شکایت دولت آمریکا از گوگل است. مقام‌های وزارت دادگستری می‌گویند که گوگل رفتار انحصارگرایانه دارد و به رقبایش اجازه‌ نفس‌کشیدن نمی‌دهد.

به‌گفته‌ وزارت دادگستری آمریکا، گوگل سالانه ۱۰میلیارد دلار به اپراتورها و تولیدکنندگان گوشی می‌دهد تا جایگاه موتور جست‌و‌جویش را در بازار حفظ کند. پرونده‌ دادگاه روی همین موضوع تمرکز دارد.

برخلاف اکثر جلسه‌های دادگاه، رسانه‌ها در جلسه‌ نادلا و وکلای وزارت دادگستری حضور نداشتند؛ بااین‌حال، بلومبرگ به‌نقل از افراد حاضر در دادگاه، جزئیاتی از حرف‌های ردوبدل‌شده را فاش کرده است.

نادلا برای توصیف نقش پررنگ گوگل در زندگی روزمره‌ مردم گفت: «صبح از خواب بیدار می‌شوید، دندان‌هایتان را مسواک می‌زنید و در گوگل جست‌و‌جو انجام می‌دهید.»

گفته‌های نادلا در حالی مطرح می‌شود که مذاکره‌های مایکروسافت و اپل بر سر فروش بینگ در سال ۲۰۲۰ در روزهای اخیر بسیار خبرساز شده است. یکی از مدیران ارشد مایکروسافت معتقد است که این شرکت می‌تواند شریک بهتری برای اپل باشد؛ اما اپل درنهایت تصمیم گرفت به همکاری با گوگل ادامه دهد.

ساتیا نادلا می‌گوید که در مذاکره‌های سال ۲۰۲۰ اپل از مایکروسافت برای افزایش ارزش قراردادش با گوگل سوءاستفاده کرد. بسیاری از تحلیلگران دیدگاه مشابهی دارند. نادلا می‌گوید: «فکر می‌کنید که اگر رقابت در حوزه‌ جست‌و‌جو وجود نداشت، گوگل حاضر بود به اپل پول بدهد؟ چرا آن‌ها باید چنین کاری انجام دهند؟»

مدیرعامل مایکروسافت در ادامه‌ جلسه‌ دادگاه گفت که این شرکت تاکنون ۱۰۰میلیارد دلار برای بینگ هزینه کرده است. او دلیل سرمایه‌گذاری هنگفت مایکروسافت را این‌گونه توضیح داد: «جست‌و‌جو در اینترنت را به‌عنوان بزرگ‌ترین حوزه‌ نرم‌افزاری در دنیا نگاه می‌کنم. ما بازیگری هستیم که سهم بسیار کمی داریم، ولی همچنان برای حضور در این بازار پافشاری می‌کنیم، چون ما به بازار جست‌و‌جو به‌عنوان حوزه‌‌ای نرم‌افزاری نگاه می‌کنیم که می‌توانیم در آن مشارکت کنیم.»

منبع: زومیت

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.