صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سیاست‌های نادرست ارزی سازمان غذا و دارو باعث شد تا دو کارخانه که نصف نیاز شیر خشک در کشور را تأمین می‌کرد به تعطیلی کشیده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، از ابتدای سال جاری بار‌ها تولیدکنندگان شیرخشک نسبت به وجود مشکلات تأمین ارز اظهار نگرانی کردند، معضلی که ادامه آن باعث شد برخی از کارخانه‌ها به حد کافی تولید نکنند؛ بنابراین هرچند مجموع تولید شیرخشک به حد کافی بود، اما برخی از نام‌های تجاری که در بین مردم از محبوبیت بیشتری برخوردار است دچار کمبود شد.
از این رو از ابتدای همین ماه، رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به واردات فوریتی شیرخشک دستور داد.

این اتفاق در کنار عدم تخصیص ارز شیرخشک، ضربه بزرگی به تولیدکنندگان داخلی وارد کرد؛ چراکه از یک طرف در نبود ارز با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند و فعالیت خطوط تولید در معرض تهدید قرار دارد و از طرفی دیگر نیز آن‌ها بخشی از بازار خود را با واردات از دست خواهند داد.

رئیس انجمن شیرخشک کشور در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص تبعات سیاست‌های ارزی نادرست در تولید شیرخشک گفت: ۲۰سال در تولید شیرخشک اطفال فعالیت می‌کنیم. امسال به دلیل عدم تخصیص ارز برخی کارخانجات تولیدی مانند شرکت «بهداشت کار» در آستانه ورشکستگی قرار دارند و ماه آینده این کارخانه از مدار تولید خارج می‌شود.



هانی تحویل‌زاده بیان کرد: این کارخانه در ماه یک میلیون و ۷۰۰هزار عدد قوطی شیرخشک تولید می‌کند که در صورت تعطیلی، قطعاً در بازار شاهد کمبود ۲۰درصدی دوباره شیرخشک خواهیم بود.

وی ادامه داد: همچنین کارخانه "نیکسان سلامت بهبود" با سابقه ۱۰ساله در تولید شیرخشک داخلی و با ظرفیت ۱۰میلیون عدد قوطی شیرخشک، به دلیل عدم تخصیص ارز شهریور سال جاری تعطیل شد.

رئیس انجمن شیرخشک کشور تصریح کرد: تنها جواب سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان شیرخشک این است که باید با همان ارز تخصیصی سال گذشته تولید کنید و چون ارز‌های سال گذشته را به خرید مواد اولیه اختصاص ندادید امسال ارز برای تولید شیرخشک تعلق نخواهد گرفت. این اتهام را تکذیب می‌کنم و تمامی ارز‌های تخصیصی صرف خرید مواد اولیه شیر خشک شده است.

تحویل زاده بیان کرد: سازمان غذا و دارو به بهانه رفع نیاز بازار، با واردات ۴میلیون عدد قوطی شیرخشک ضربه مهلکی به تولیدکنندگان وارد کرده است، ارزبری شیر خشک‌های وارداتی سه برابر تولیدات داخلی است و ارزی که باید به تولیدکنندگان می‌داد را صرف واردات بی‌کیفیت و نامعتبرکرده است.

وی ادامه داد: طبق آمار سال گذشته نیاز واقعی کشور به شیر خشک، ۶۱میلیون عدد قوطی شیرخشک در سال است که با تعطیلی این دو کارخانه در پی سیاست‌های نادرست سازمان غذا و دارو، ۳۴میلیون عدد قوطی شیرخشک در سال از بازار کسر خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.