صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

گلایه شهروندان از اختلاف قیمت فست فودی‌ها

  • کد خبر: ۱۹۶۴۰۸
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان صمت گفت: قیمت‌ها بر اساس مواد مصرفی و هزینه‌ها متفاوت است.

به گزارش شهرآرانیوز نرخ، از این فست فودی تا فست فودی بعدی زمین تا آسمان فرق دارد. هرکدام قیمت متفاوتی برای ساندویچ ها، پیتزا‌ها و انواع سوخاری خود ارائه می‌دهند. دلایلی که برای این اختلاف قیمت می‌آورند تنوع مواد مصرفی است.

شهروندی در تماس با شهرآرا به این اختلاف قیمت فست فودی‌ها اشاره دارد. او‌ می‌گوید: یک ساندویچ خوراک معمولی در بولوار هفت تیر با بولوار پیروزی حدود ۴۰ هزارتومان اختلاف قیمت دارد. مگر کسی بر‌فست فودی‌ها نظارتی ندارد که این گونه اختلاف قیمت باید وجود داشته باشد؟ یک ساندویچ سیب زمینی با پنیر و قارچ را در بولوار هفت تیر تا ۱۲۰ هزار تومان می‌فروشند. مگر جز سیب زمینی و اندکی قارچ و پنیر چیز دیگری هم دارد که قیمتش این قدر گران است؟

شهروند دیگری نیز با ارسال پیامک به روزنامه شهرآرا، ازگرانی فست فودی‌های پارک‌های آبی و استخر‌ها گلایه کردو گفت: چرا سازمان بازرسی بر فست فودی‌های پارک‌های آبی و استخر‌ها نظارت ندارد؟ در استخر‌ها و پارک‌های آبی مردم باید از همان فست فودی مجموعه خرید کنند و گزینه دیگری وجود ندارد، اما قیمت‌هایی که ارائه می‌کنند خیلی گران‌تر از حد معمول است. اگر هم گلایه کنیم می‌گویند خرید نکنید. این جواب نمی‌تواند یک دلیل قانع کننده برای این همه گرانی باشد. از سازمان بازرسی می‌خواهیم برفست فودی‌های داخل پارک‌های آبی و استخر‌ها نظارت داشته باشد.

تعیین قیمت بر اساس واحد صنفی

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در مورد گلایه شهروندان برای گرانی و اختلاف قیمت فست فودی‌ها این طور پاسخ می‌دهد: فست فودی‌ها در گروه ۳ واحد‌های صنفی قرار می‌گیرند؛ بنابراین قیمت آن‌ها بر اساس آنچه خود واحد صنفی پیشنهاد می‌دهد، تعیین می‌شود.

بخشعلی بیاتی برای توضیحات تکمیلی این طور می‌گوید: باید توجه داشته باشیم که قیمت مواد اولیه و استفاده آن در انواع ساندویچ‌ها و فست فود‌ها متفاوت است. همین موضوع نیز می‌تواند در این اختلاف قیمت‌ها مؤثر باشد. به عنوان نمونه ما انواع ژامبون با درصد‌های متفاوت گوشت داریم که قیمت‌های آن نیز متفاوت است؛ بنابراین ساندویچ بر اساس نوع ژامبون و میزانی که در ساندویچ مصرف می‌شود قیمتش متفاوت خواهد بود.

نرخ اجاره ملک، نوع تره بار و مخلفات استفاده‌شده در ساندویچ و نیز دستمزد و هزینه استفاده از نیروی انسانی از دیگر مواردی است که به گفته معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بر قیمت تمام شده فست فود‌های مناطق مختلف مشهد تأثیرگذار است. او یادآور می‌شود: با این توضیحاتی که ارائه شده قیمت گذاری فست فود از سوی واحد صنفی است. البته این تأکید را داشته باشم که این قیمت گذاری باید بر پایه آنالیز مواد مصرفی و هزینه‌های دستمزد و ... باشد و واحد صنفی نمی‌تواند بیش از این قیمتی را برای فست فودی‌های خود تعیین کند.

برخورد می‌کنیم

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در ارتباط با تخلفات این صنف و نحوه برخورد با آن، این طور توضیح می‌دهد: ما از فست فودی‌های شهر بازرسی داریم. در این ارتباط نیز چندین تخلف در مورد پارک‌های آبی و استخر‌ها داشته ایم که با آن‌ها برخورد لازم انجام شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.