به گزارش شهرآرانیوز، فرید براتی سده افزود: معتادان در مراکز ترک اعتیاد میتوانند به طور داوطلبانه ترخیص شوند و اگر بهبود یافتند و ترخیص شدند، مراکز دیگر مورد جدیدی تا حدامکان پذیرش نخواهد کرد.
وی ادامه داد: معتادانی که در مرکز هستند همچنان باقی میمانند اگر مورد مشکوکی از نظر ویروس کرونا بین آنها وجود داشته باشد از بقیه جدا میشوند و به اتاق قرنطینه میروند تا به مراکز بهداشتی منتقل شوند.
مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تشکیل ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۰ هزار نفر در مراکز ماده ۱۶، و ۱۴ هزار نفر در مراکز تبصره دو نگهداری میشوند.
براتی سده یادآور شد: هزار و ۲۰۰ مرکز اقامتی –کمپ- در کشور فعالیت دارد که ۴۴۷ مرکز از این تعداد در رابطه با مراکز تبصره ۲ با بهزیستی همکاری دارند.
وی تصریح کرد: همچنین ۱۰۴ شلتر یا سرپناه، ۲۵ مرکز توانمند سازی، ۴۰ مرکز درمانی اجتماع محور موسوم به تی سی، ۲۰ مرکز ماده ۱۶، هزار و ۱۰۰ مرکز سرپایی و ۱۴۵ مرکز کاهش آسیب موسوم دی آی سی در کشور فعالیت دارند.
مراکز ماده ۱۶، مراکز ترک اعتیاد اجباری برای نگهداری و ارائه خدمات به معتادان بی خانمانی است که به طور علنی در خیابانها به مصرف مواد میپردازند. مراکز تبصره ۲ نیز که در کنار این مراکز ایجاد شده اند، مراکز صیانت و توانمندسازی از معتادان متجاهر بهبود یافته هستند.
منبع: ایرنا