صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیرکل بیمارستان‌های نوار غزه: هیچ بیمارستانی در غزه از حملات صهیونیست‌ها در امان نمانده است

  • کد خبر: ۱۹۶۹۳۷
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
مدیرکل بیمارستان‌های نوار غزه اعلام کرد که هیچ کدام از بیمارستان‌های غزه از حملات رژیم صهیونیستی در امان نمانده و هیچ سوختی به بیمارستان‌های شمال غزه نرسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از شبکه خبری الجزیره، محمد زقوت، مدیر کل بیمارستان‌های نوار غزه گفت: هیچ بیمارستانی در غزه از حملات رژیم صهیونیستی در امان نمانده است. تعداد مجروحانی که به گذرگاه رفح منتقل می‌شوند بسیار کم هستند و تعدادشان در هر روز بیشتر از ۲۰ نفر نیست. تاکنون هیچ سوختی به بیمارستان‌های شمال غزه نرسیده است.

همچنین وزارت بهداشت غزه اعلام کرد: ما از تمام کادر‌های پزشکی می‌خواهیم فورا به بیمارستان «کمال عدوان» در شمال نوار غزه بروند.

آتش‌بس در غزه که از روز جمعه آغاز شده، ساعت ۲۴ امشب به پایان می‌رسد. این آتش‌بس شامل چهار مرحله تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی بود. در روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه در هر روز ۳۹ اسیر فلسطینی در ازای ۱۳ اسیر صهیونیست آزاد شدند.

این آتش‌بس بعد از نزدیک به دو ماه جنگ و حملات خونین رژیم صهیونیستی در غزه و محاصره شدید این منطقه و ممانعت از ورود سوخت، مواد غذایی و سایر کمک‌ها به آن توسط این رژیم حاصل شد. حملات رژیم به غزه به دنبال عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین علیه اراضی اشغالی رخ داد. این عملیات که نیرو‌های مقاومت با نفوذ به عمق اراضی اشغالی آن را شروع کردند به کشته شدن ۱۴۰۰ صهیونیست منجر شد.

حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیشتر بیمارستان‌ها و مراکز مسکونی را هدف قرار داد که منجر به شهید و زخمی شدن ده‌ها هزار فلسطینی شد. این رژیم مدعی است که حماس از بیمارستان‌ها استفاده نظامی می‌کند در حالی که حماس این ادعا را رد و از سازمان‌های بین‌المللی خواسته برای رسوا کردن رژیم صهیونیستی از این بیمارستان‌ها بازدید کنند.

نتانیاهو اخیرا بعد از اینکه نتوانست هدف خود یعنی نابودی حماس را محقق کند مجبور به پذیرفتن شروط مقاومت فلسطین شد.

همچنین رسانه‌های عبری گزارش دادند که تل‌آویو فهرستی از اسامی اسرا را دریافت کرده که انتظار می‌رود در مرحله چهارم توافق تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) آزاد شوند. جنبش حماس لیستی شامل ۱۱ اسیر از جمله هشت کودک و سه زن را به رژیم صهیونیستی تحویل داده که قرار است امروز در راستای سری چهارم و آخر مرحله معامله تبادل اسرا آزاد شوند.

توافق آتش‌بس شامل آزادی ۵۰ اسیر اسرائیلی از غزه، در ازای آزادی ۱۵۰ فلسطینی از زندا‌های اشغالگران و ورود صد‌ها کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه، امدادی، پزشکی و سوخت به تمام مناطق نوار غزه است. این در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از احتمال آزادی ۱۰ اسیر به ازای هر روز آتش‌بس اضافی در نوار غزه استقبال کرد.

وضعیت ساکنان غزه بحرانی است و «سیندی مک‌کین»، مدیر برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل گفت، جنگ اخیر علیه نوار غزه باعث شده که این باریکه تحت‌محاصره «در آستانه قحطی قرار بگیرد.»

به نوشته پایگاه «هیل»، مک‌کین در مصاحبه با مارگارت برنان، مجری شبکه سی. بی. اس آمریکا با پرسش این مجری درباره اینکه طبق داده‌های اخیر صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) خطر سوءتغذیه خطرناک در میان کودکان این منطقه حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است، مواجه شد.

مک‌کین در پاسخ به برنان گفت: «در وهله اول، به طور خلاصه باید گفت که ما نیاز به دریافت کمک بیشتر داریم و همانطور که گفته شد، این احتمال را که این منطقه در آستانه قحطی قرار گرفته در نظر داریم. این مشکلی است که گسترش پیدا خواهد کرد و به همراه آن بیماری و هر معضل دیگری که می‌توانید تصور کنید مطرح خواهد شد.»

سیندی مک‌کین که همسر بیوه جان مک‌کین، سناتور جنگ‌طلب جمهوری‌خواه آمریکایی است همچنین اظهار کرد، سازمان تحت امر او نیاز به وارد کردن کامیون‌های بیشتری حامل کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه دارد. او متذکر شد، سال‌ها قبل از این جنگ هم رساندن کمک‌های مناسب به کودکان در غزه یک معضل بوده است.

در همین حال تعدادی از جوانان فلسطینی طرحی را برای پاکسازی بیمارستان الشفا در غزه و راه‌اندازی مجدد آن آغاز کردند.

محمود حماد، مدیر کل امور اداری در وزارت بهداشت غزه گفت: جوانان فلسطینی طرح داوطلبانه‌ای را برای پاکسازی بیمارستان الشفا برای خدمات‌رسانی پزشکی به بیماران در غزه و راه‌اندازی بخش دیالیز آغاز کرده‌اند. این بیمارستان شاهد تخریب گسترده‌ای است و این طرح برای پاکسازی و ضدعفونی کردن آن برای راه‌اندازی مجدد این بیمارستان به ویژه بخش دیالیز است. بیماران کلیوی در غزه اگر دیالیز نشوند در معرض مرگ حتمی هستند.

به نقل از روزنامه رأی الیوم، وی به تخریب گسترده تمام بخش‌های بیمارستان اشاره کرد و گفت: هیچ بخشی وجود ندارد که تخریب نشده باشد.

جمعه گذشته ارتش رژیم صهیونیستی از بیمارستان الشفا بعد از حدود ۱۰ روز از یورش به آن و تخریب بخش‌هایی از آن عقب‌نشینی کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.