«محمدرضا قلندر شریف» در جریان بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش در نمایشگاه بین المللی مشهد به شهرآرانیوز گفت: اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری باید باید شرکتهای دانش بنیان، اساتید و دانشجویان را با موضوعات شهری درگیر کند و مساله محور باشد. این ساختار نباید به صورت مستقیم وارد مباحث پژوهشی شود.
وی افزود: ما باید از مرحله پژوهشهای کتابخانهای فاصله بگیریم. مسائل مهم شهری باید رصد و شناسایی شود و در شرکتهای واقعی دانش بنیان و توسط نخبگان، به صورت علمی مورد ارزیابی قرار بگیرد. این راهکارها نیز پس از ارزیابی و انجام مهندسی ارزش، عملیاتی شود.
قلندر شریف خاطرنشان کرد: موضوعات مختلفی در شهرداری وجود دارد و شهرداری ساختار اداره کل خلاقیت و نوآوری را برای حمایت از پژوهشهای علمی و کاربردی واقعی تشکیل داده است. در موضوع تشکیل این اداره کل صرفا موضوع تغییر نام مطرح نبود، بلکه این ساختار میبایست به تغییر اهداف منجر شود.
وی افزود: از مشکلات ما در اکثر دستگاههایی که بودجه و اعتبارات پژوهشی دارند، این است که صرفا میخواهند بودجه را هزینه کنند و به کیفیت کار توجه چندانی ندارند. اگر سالیانه چند پژوهش علمی واقعی و مساله محور توسط نخبگان و دانشگاهیان و شرکتهای دانش بنیان انجام شود، بهتر از آن است که صدها تحقیق کتابخانهای انجام شود و در کتابخانهها بایگانی شود.