صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عوامل گرانی گوشت چیست؟

  • کد خبر: ۲۰۶۳۴۷
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران در خصوص عوامل افزایش قیمت گوشت توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آخرین گزارش‌های مرکز آمار ایران در پاییز امسال تعداد ٣٤٩ هزار رأس گوساله در دامداری‌های کشور متولد شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ٢٢ درصد افزایش داشته است. همچنین تعداد گاو و گوساله پروار شده در پاییز سال‌جاری ٤٦٢ هزار رأس برآورد شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ٥ درصد افزایش یافته است.

سید احمد مقدسی، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران در پاسخ به این سوال که آیا افزایش ۲۲درصدی تولید گوساله در پاییز امسال منجر به کاهش قیمت دام و گوشت در کشور خواهد شد یا خیر، گفت: کمبودی در دام سنگین نداریم که افزایش تولید، آن را جبران کند و افزایش قیمت دام و گوشت نیز به میزان تولید ارتباطی ندارد. یعنی کمبود دام منجر به افزایش قیمت نشده است. از طرفی فصل زایش گاو نیز در پاییز بوده و این امری طبیعی است.

وی علت افزایش قیمت دام و گوشت را بالا بودن قیمت نهاده‌های دامی و حضور واسطه‌ها عنوان کرد و گفت: قیمت جهانی نهاده‌ها بالا رفته است. قیمت ذرت علوفه‌ای، کنجاله سویا و یونجه افزایش یافته و ۷۰ درصد قیمت تمام شده شیر و گوشت نیز مربوط به نهاده‌هاست. چون نمی‌توانیم تاثیری در قیمت‌های جهانی داشته باشیم در نتیجه دولت باید با دامداران همراهی کند.

مقدسی تصریح کرد: از طرفی فاصله بین تولید تا مصرف بسیار زیاد است و واسطه‌ها در این بین قیمت‌ها را افزایش می‌دهند.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران اضافه کرد: هر کیلو دام زنده سنگین برای دامداران ۲۲۰ هزار تومان است و در نتیجه گوشت گوساله نباید بیش از ۴۹۰ تا ۵۰۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده برسد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.