به گزارش شهرآرانیوز، مهندس محمد باباخانی اظهار کرد: در ایام فرخنده دهه مهدویت که مراسمها، محافلها و مجالسهای جشن و شادی در مساجد، هیئات مذهبی، منازل، خیمهها، موکبها و تکایا داریم بر تهیه و توزیع بهداشتی مواد غذایی، خوراکیها و نوشیدنیها تأکید داریم.
وی تصریح کرد: نکته بسیار مهم در خصوص مواد غذایی پخته شده این است که غذاهای گرم باید در دمای بالای ۶۰ درجه یا زیر ۴ درجه نگهداری شود تا آن غذا در زمان مصرف با کاهش کیفیت همراه نباشد.
رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سال گذشته هیچگونه موردی از شکایت، مسمومیت، تشکیل پرونده و ارجاع به مرجع قضایی نداشتیم و این مهم نشان از توجه بالای برگزارکنندگان این مراسمها به رعایت مسائل بهداشتی داشته است.
مهندس باباخانی افزود: ما در این ایام و با توجه به وجود ویروسهای فصلی بر داشتن تهویه مناسب در محلهای سرپوشیده تأکید داریم تا که مشکلی برای هیچ یک از حاضران در این مراسمها بهوجود نیاید.
وی با تأکید بر اینکه از بانیان و برگزار کنندگان مجالسها و مراسمهای جشن میلاد امام زمان (عج) میخواهیم ضمن رعایت تمامی نکات بهداشتی و لحاظ کردن تهویه مناسب در محل، توزیع مواد غذایی بستهبندی شده را در اولویت قرار دهند، گفت: همچنین از مردم هم میخواهیم که نذریهای دریافتی را در همان لحظه مصرف کنند تا که دچار مشکل نشوند.
رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: از مردم میخواهیم که در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی در فضاهای روباز و سرپوشیده بلافاصله موضوع را به سامانه تلفنی ۱۹۰ اعلام کنند تا که پیگیری و اقدام لازم و بهموقع توسط ناظران و بازرسان سلامت محیط صورت پذیرد.