طاهره عرفانی - چهطور درست کنیم؟
فصل بهار فرصت مناسبی برای کشت و کار است، درست مانند سبزه انداختن. خیلی وقتها پیش آمده است که گوجهفرنگیها نارسیده هستند یا خیلی نرماند و قابل استفاده نیستند یا وقتی مادر مهربانتان آب گوجهفرنگی را میگیرد، دانهها از گوجهفرنگی جدا میشوند.
با خشک کردن آنها یا با برشهای گوجههای بیاستفاده، میتوانید سبزه درست کنید. پس دستبهکار شوید! ابتدا ظرف سبزه را درست کنید. بطری آب را از وسط نصف کنید. لبهی آن را هلالی کنید.
سیدی باطله را به پایهی ظرف بچسبانید. با سلیقهی خود، آن را رنگ کنید. پس از خشک شدن، ۳ سانتیمتر تا لبهی ظرف خاک نرم بریزید. دانههای گوجهفرنگی یا برشهای آن را روی خاک بچینید.
روی آن، یک سانتیمتر خاک بریزید و آب بدهید. گوجهفرنگیها را فقط زمانی که خاک گلدان کمی خشک شد آب بدهید. بعد از ۱۰ تا ۱۵ روز، جوانه میزند.
بعد از عید، بوته به شما گوجهفرنگی خواهد داد! هیچ میدانید بهترین زمان برای کاشت گوجهفرنگی معمولا فصل بهار است؟
چی لازم داریم؟
۱. هستهی گوجهفرنگی
۲. چسب چوب
۳. بطری آب
۴. اسپری یا رنگ گواش