این روزها کرونا به یکی از مهمترین بحثهای خانوادهها و شبکههای اجتماعی تبدیلشده است. ویروسی که مردم جهان را به قرنطینه اجباری برده تا جان خود را نجات دهند.
زهیر موسوی| ویروس کرونا با تمام معایب و خطراتی که دارد، اما توانسته به طبیعت و کاهش گازهای گلخانهای کمک کند و بر اساس آمارهای موجود این روزها آلودگی جهان به دهه ۱۹۹۰ بازگشته است.
البته گفتن اینها به معنای آن نیست که ما از این ویروس خوشمان بیاید، بلکه میخواهیم بگوییم که هنوز این ویروس توسط برخیها جدی گرفته نشده و حتی اعتقادی به آن ندارند تا آنجا که افزایش در آمار قربانیان این ویروس در روزهای اخیر هم نتوانسته حساسیت آنها را دراینباره افزایش دهد.
در همین حال به گفته فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، ۵۱ درصد تهرانیها اصلاً اعتقادی به کرونا ندارند!
بگذارید اینگونه صحبت کنیم تا شاید برخیها کمی حساستر شوند و از کنار آمارها به این راحتی عبور نکنند، اگر یک هواپیما در طی یک روز سقوط کند تبدیل به اخبار اول جهان میشود و همه به آن میپردازند، جالب است بدانید که در روز گذشته ۶ هزار نفر براثر ویروس کرونا در جهان جان باختند. این یعنی فقط در طی یک روز بیش از ۳۰ هواپیما بوئینگ ۷۳۷ با ۱۸۹ سرنشین سقوط کرده است.
اگر در یک روز ۳۰ هواپیما سقوط میکرد بازهم نگاه ما به این ویروس اینگونه بود؟ اما نکته جالبتر اینکه از آغاز این بیماری تا به امروز بیش از ۵۳ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند که این آمار با مرگ افراد حاضر در بیش از ۲۸۰ هواپیما برابری میکند.
البته این آمار در کشور ما هم وجود دارد و این روزهای آمار روزانه قربانیان ناشی از این ویروس بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ نفر است که این به معنای سقوط روزانه یک بوئینگ ۷۳۷ است.
پس بهتر است، این بیماری را جدی بگیریم و تا جایی که میتوانیم از منازل خود خارج نشویم و در صورت خروج حتماً مسائل بهداشتی را در نظر بگیریم.