رئیس اتحادیه مشاوران معاملات املاک مشهد گفت: از سال گذشته تا کنون حدود ۸ هزارو ۵۰۰ واحد صنفی به کد کیوآر تجهیز شد.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین رستمی درباره دریافت و نصب کیوآرکد توسط واحدهای صنفی حوزه مشاوران املاک تصریح کرد: سال گذشته و به دنبال ابلاغ دستور دریافت و نصب کیوآرکد به دلیل سهولت در کار با سامانه آن زمان توانستیم حدود ۸ هزارو ۵۰۰ واحد صنفی را به کد کیوآر تجهیز کنیم.
رئیس اتحادیه مشاوران معاملات املاک مشهد افزود: با به روزرسانی و اعلام سامانه جدیدی که اطلاعات باید در آن مجدد بارگذاری شود، اتحادیه املاک ابتدا درصدد برآمد تا آموزشهای لازم به تمام کارکنان داده شود به صورتی که تمام واحدهای مستقر در اتحادیه، این آموزشها را دریافت کردند و در لحظه هر عضوی که به اتحادیه مراجعه کند، کد کیوآرو الزام به نصب در واحد صنفی را دریافت میکند.
رئیس اتحادیه مشاوران معاملات املاک مشهد افزود: به بازرسان اتحادیه تأکید شده است در مراجعه به واحدهای صنفی در صورت مشاهده نصب نبودن کد کیوآر، اخطار ماده ۲۸ را به آنها ابلاغ کنند تا هرچه سریعتر به اتحادیه مراجعه و کد خود را دریافت کنند.
وی ادامه داد: در این زمینه از طریق پیامک و کانالهای ارتباطی در نرم افزارهای مختلف به تمامی اعضای زیرمجموعه اتحادیه خود اطلاع رسانی کرده ایم که چنانچه تا موعد مقرر تعیین شده، اقدام نکنند از خدمات دولتی محروم خواهند شد و در مراحل بعدی اتحادیه با افراد متخلف برخورد قاطع خواهد داشت.
رستمی همچنین خبر داد: درصدد هستیم در مراحل بعدی به هر واحد صنفی بنری اختصاص بدهیم که در این بنر علاوه بر کد کیو آر، لگو اتحادیه و لگویی حاوی پیام طرح عفاف و حجاب قرار دارد. این بنر از طراحی زیبا و جنس مقاومی برخوردار است به طوری که در مقابل نور آفتاب و با گذشت زمان کمرنگ نخواهد شد. این بنر به زودی لمینت شده و به صورت سراسری در پشت شیشه تمام مشاورین املاک مشهد نصب خواهد شد.
رئیس اتحادیه مشاوران معاملات املاک مشهد با یادآوری اینکه اتحادیه املاک مشهد در زمینه نوآوری در ارائه خدمات به نوعی پیشتاز بوده است به طرحهای موفقی مانند اجرای نرم افزار اجاره بها و سکوهای مجازی اشاره کرد که به صورت پایلوت در مشهد در حال اجراست. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که این طرحها در استانهای دیگر کشور هم اجرا شود.
رستمی گفت: چنانچه در دریافت کد، سهولت بیشتری وجود داشت واحتیاجی به مراجعه حضوری افراد نبود، درصد مشارکت بالاتری ایجاد میشد.
وی در پایان سخنان خود پیشنهاد داد: اگر به اتحادیهها دسترسی به سامانه داده شود تا خودشان به این حوزه مستقیم ورود کنند و بعد از دریافت کد، آن را به بازرسها بدهند تا در واحد صنفی مربوط نصب شود دیگر نیازی به مراجعه حضوری افراد نیست و در انجام این مصوبه سهولت و سرعت بیشتری ایجاد میشود.