در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از طریق موادغذایی وجود ندارد. بزرگترین خطر هنگام خرید این محصولات است که در فروشگاه و در کنار سایرین قرار دارید.
به گزارش خبرآنلاین، سوال اول و مهم همه این است که آیا باید پلاستیک خریدها و موادغذایی را تا ۳ روز در جایی دیگر نگه داشت؟ این سوال بیمعنا به نظر میرسد. واقعا میخواهید تا ۳ روز شیر، بستنی و غذای دلخواه خود را در خارج از خانه نگه دارید؟ همچنین این موضوع پیامدهای ایمنی غذایی بسیاری را به همراه دارد و ممکن است باعث فاسدشدن غذا شود.
آیا باید تمامی مواد غذایی و خریدها را جداگانه ضدعفونی کرد؟ این سوال نیز از نظر علمی معنا ندارد. اگر نگران چنین موضوعی هستید، قبل از خوردن موادغذایی دستان خود را بشویید.
شستن مواد تازه با صابون کاردرستی است؟ لزوما نباید برای شستن محصولات غذایی از صابون استفاده کرد. صابون برای شست و شوی مواد غذایی به ویژه مواد تازه ساخته نشده و ممکن است باعث اسهال و استفراغ شود. توصیههای جدید به ویژه از سوی FDA میگوید موادغذایی تازه را تنها با آب سرد بشویید.
آیا کیسههای پلاستیکی خطرناک هستند؟ بسیاری از افراد از کیسههای پلاستیکی مجددا استفاده میکنند که یکی از بهترین روشها برای جلوگیری از تولید و مصرف بیش از حد پلاستیک است. در حالی که از نظر تئوری ممکن است که این کیسهها دارای ویروس کرونا باشند که خودش یک تهدید بزرگ بشمار میرود، بهترین روش برای اطمینان از جلوگیری از شیوع این ویروس، نگهداری آنها در ماشین و استفاده مجدد به هنگام فروشگاه رفتن است. همچنین میتوان برای اطمینان بیشتر آنها را شسته و نگهداری کرد.
برای کاهش احتمال و ریسک ابتلا به کرونا چه اقداماتی میتوان انجام داد؟ بسیاری از فروشگاهها در حال ارائه مواد ضدعفونی کننده به مشتریان و همچنین ضدعفونی چرخهای خرید هستند. یکی از راههای مناسب برای پیشگیری، تهیه یک لیست از مواد مورد نیاز و خریدن آنها و به سرعت خارج شدن از فروشگاه است. فاصله ایمن ۲متر را به هنگام خرید رعایت کنید و مدام دستها را با مواد ضدعفونی کننده بشویید.
منبع: خبرآنلاین