دکتر محمد سیاحلائین در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: یکی از کشتارگاههای مشهد قصد صادرات این محموله ۲۱تنی پای مرغ را به یکی از کشورهای خاور دور داشت، اما وقتی آزمایشهای میکروبی را انجام دادیم، جواب منفی شد. این آزمایش دوبار دیگر تکرار و پاسخ این دوبار هم منفی شد.
طبق گفته رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد این محموله ۲۱تنی معدوم شده و در بازار داخلی نیز توزیع نخواهد شد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد متذکر شد: اداره دامپزشکی بر کلیه مواردی که در کشتارگاهها کشتار میشود اعم از گوشت قرمز، گوشت سفید و آلایشها نظارت دارد و محصولات لیبلدار بستهبندیشده مورد تایید دامپزشکی بوده و سالم است.
سیاحلائین در ادامه به موضوع سوسیس و کالباس اشاره کرده و عنوان کرد: گاهاً مردم احساس میکنند سوسیسها و کالباسها از مواد گوشتی بدونکیفیت تهیه میشود، اما این تفکر اشتباه است؛ چراکه نظارت کامل از طرف شبکه دامپزشکی بر سلامت این محصولات انجام میشود.
وی تاکید کرد: مردم در موقع خرید محصولات گوشتی به تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و حتماً دقت داشته باشند بستهبندی کامل و سالم باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد به نکات بهداشتی در خصوص گوشت چرخکرده هم اشاره کرده و بیان کرد: مردم در هنگام خرید گوشت چرخکرده حتماً ابتدا گوشت را خریداری کنند و بعد از بررسی بهداشت چرخ گوشت، اجازه دهند فروشنده گوشت را چرخ کند. داخل گوشتهای چرخکرده با قیمت پایین که در فروشگاهها وجود دارد، ممکن است موارد دیگری مانند آلایش وجود داشته باشد.
سیاحلائین گفت: اگر به ما گزارشی از تخلف داده شود، هم وضعیت سلامت و هم نوع گونه را در آزمایشگاه دقیق بررسی میکنیم؛ همانطورکه در پایان سال گذشته چند نمونه بررسی شد که مربوط به سایر گونهها بود.