صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

صادق زیباکلام و مدیرمسئول روزنامه جهان صنعت مجرم شناخته شدند (۷ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۰۵۶۶
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
سخنگوی هیئت‌منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: دادگاه رسیدگی به پرونده‌های محمدرضا سعدی مدیرمسئول روزنامه «جهان صنعت» و صادق زیباکلام امروز با حضور اعضای هیئت‌منصفه در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر نصراللهی دراین‌باره گفت: در جلسه امروز دادگاه مطبوعات، آقایان صادق زیباکلام و محمدرضا سعدی (مدیرمسئول جهان صنعت) به اتهام «انتشار مطالب خلاف واقع» در شماره ۲۸ آبان ۱۴۰۱ این روزنامه، محاکمه شدند.

وی افزود: در بخشی از مطلب روزنامه جهان صنعت با تیتر «کیان را کی کشت؟» آمده است که «برخی مأموران انتظامی برای اینکه دچار تردید نشوند و به مردم شلیک کنند، از مواد روان‌گردان استفاده می‌کنند». آقای محمدرضا سعدی مدیرمسئول روزنامه «جهان صنعت» در دفاعیه خود گفت که سوء‌نیتی در انتشار مطلب نبوده است و صدای آقای زیباکلام هم با توجه به محدودیت زمانی انتشار روزنامه، ضبط نشده است. قاضی از متهم پرسید منبع مطالب شما چی بوده است که آقای سعدی گفت «روایت‌ها و شنیده‌ها را جمع‌آوری کردیم و نظر آقای زیباکلام را در این مورد پرسیدیم». او با اشاره به شغل و سوابق پدرش در فراجا، عذرخواهی کرده و با توجه با آرامش موجود در جامعه از دادگاه و اعضای هیئت‌منصفه درخواست بخشش کرد.

نصراللهی ادامه داد: صادق زیباکلام هم در دفاعیات خود گفت که من در پاسخ به سؤال خبرنگار جهان صنعت در مورد شایعه استفاده از مواد روان‌گردان گفتم «من هم شنیده‌ام»؛ چه جوابی غیر از این پاسخ می‌توانستم بدهم. من نباید محاکمه شوم؛ صداوسیمای حکومتی بابت جلوگیری‌نکردن از شایعات باید محاکمه شود. محکوم واقعی صداوسیماست.

سخنگوی هیئت‌منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی ادامه داد: برخی اعضای هیئت‌منصفه بعد از دفاعیات متهمان، با اشاره به شرایط بحرانی کشور در تاریخ نشر مطلب مذکور، گفتند که رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی صحیح به‌ویژه در شرایط بحرانی باید از منابع مرتبط و رسمی مصاحبه بگیرند و اگر روزنامه جهان صنعت قصد شبهه‌زدایی و مقابله با شایعات را داشت، منبع مناسبی را برای اظهارنظر در مورد شنیده‌هایش انتخاب می‌کرد. آقای صادق زیباکلام هم در مورد مطالبی که مرتبط با حوزه‌اش نیست، فقط به جمله «من هم شنیده‌ام» بسنده نکرد؛ بلکه در قالب یادداشت شفاهی و دیدگاه، شنیده‌ها و شایعات غلط موجود را بسط داد.

وی گفت: اعضای هیئت‌منصفه بعد از شنیدن دفاعیات و بحث و بررسی، آقایان صادق زیباکلام و محمدرضا سعدی را با اکثریت آرا مجرم شناختند و مستحق تخفیف ندانستند.

نصراللهی در پایان گفت: رأی دادگاه رسیدگی به پرونده اتهام‌های آقایان محمدرضا سعدی و صادق زیباکلام که به ریاست قاضی جواهری در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقباً صادر خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.