صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خراسان‌رضوی دارنده رتبه نخست تولید گوشت قرمز در کشور است

  • کد خبر: ۲۳۸۴۵۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: خراسان‌رضوی با تولید سالانه ۸۶ هزار تن گوشت قرمز از محل کشتار دام سبک و سنگین، رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری افزود: ۷۲ هزار تن از کل گوشت قرمز تولید‌شده در استان طی سال گذشته، در داخل استان مصرف شده به طوری که میانگین ماهیانه ۶ هزار تن مصرف گوشت قرمز استان است.

وی ادامه داد: ۱۴ هزار تن باقی‌مانده این تولیدات نیز به صورت دام زنده، لاشه گرم یا گوشت منجمد به دیگر استان‌های کشور حمل شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی با بیان اینکه همچنین این استان رتبه سوم کشور در تولید شیر پس از استان‌های اصفهان و تهران را دارد، افزود: سال گذشته تولید یک میلیون و ۱۵۱ هزار تن شیر در استان ثبت شده است.

جعفری بیان کرد: بیش از سه هزار تن شیر روزانه به صورت میانگین در این استان تولید می‌شود که بخش عمده آن تحویل کارخانه‌های شیر استان و بخش اندکی برای فراوری به دیگراستان‌ها ارسال می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.