صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قیمت خرما برای ماه رمضان در مشهد اعلام شد+جزئیات

  • کد خبر: ۲۴۳۲۳
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد گفت: خوشبختانه در زمینه تأمین اقلام اساسی در بازار آجیل و خشکبار مشکلی نیست، فقط کمی افزایش قیمت در این بازار وجود دارد.

نجمه سرباز-علیرضا ارزانی ممقانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درباره وضعیت بازار آجیل و خشکبار در این روز‌های کرونایی گفت: متأسفانه همان‌طور که شاهد بودیم، امسال سال خوبی برای اصناف به‌ویژه صنف آجیل و خشکبار نبود، زیرا کرونا بازار این صنف را قبضه کرد و تقریبا آن را به تعطیلی کشاند.


وی با اشاره به اینکه بازار آجیل و خشکبار در عید نوروز رونقی نداشت، افزود: امیدواریم در آینده این وضعیت بهبود یابد و با آغاز ماه مبارک رمضان این رکود جبران شود، زیرا هر سال در ماه رمضان مصرف آجیل و خشکبار به‌ویژه گردو و خرما زیاد می‌شود.


وی از آخرین جزئیات تنظیم‌بازار خرما و میزان عرضه در ماه مبارک رمضان گفت: خوشبختانه وضعیت عرضه خرما در بازار مطلوب است. تولید خرما مازاد بر نیاز داخل است و در این زمینه کمبودی نیست.


وی در ادامه با بیان اینکه برای تأمین نیاز خرمای ماه مبارک رمضان باید کیلویی ۶ تا ۱۸ هزار تومان بنابر تفاوت نوع این محصول داخلی هزینه کرد، قیمت برخی از اقلام آجیل و خشکبار را در مشهد اعلام کرد.


به گفته وی قیمت‌های اعلام‌شده، قیمت عمده‌فروشی در مشهد است که درنهایت قیمت به اضافه کرایه حمل بار و ۱۲ درصد سود قانونی خرده‌فروش محاسبه می‌شود و به دست مشتری می‌رسد.


قیمت تخمه دورسفید خط‌دار ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان، تخمه کدو گوشتی ۵۴ هزار تومان، مغز بادام‌زمینی ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان، مغز بادام‌زمینی ایرانی آستانه ۳۷ هزار تومان، مغز بادام‌درختی ایرانی ۱۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان، فندق خام ۴۳ هزار و ۵۰۰ تومان، مغز فندق ۱۲۷ هزار تومان، مغز گردو ۱۴۵ هزار تومان تا ۱۶۵ تومان، گردو ۷۰ تا ۷۸ هزار تومان، پسته فندوقی ۱۰۶ هزار تومان، پسته احمدآقایی ۱۱۵ هزار تومان، خرما از کیلویی ۶ تا ۱۸ هزار تومان، خرمای زاهدی ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان و خرمای کلوته ۱۶ هزار تومان است.


وی در ادامه درباره اقدامات اتحادیه آجیل و خشکبار برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از طریق واحد‌های صنفی آجیل و خشکبار گفت: تمام واحد‌های صنفی ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند، باتوجه به اینکه در بیشتر واحد‌ها آجیل به‌صورت فله عرضه می‌شود، دست هیچ‌کسی از جمله فروشنده نباید به آجیل بخورد و تمام فروشنده‌ها باید از دستکش و ماسک استفاده کنند. ضمن اینکه واحد‌های صنفی باید چندین‌بار در روز ضدعفونی شوند و همچنین روی اجناسی که نزدیک به مشتری است با پلاستیک پوشانده شود.


به گفته وی از آنجایی که آجیل و خشکبار با دمای ۲۵۰ تا ۴۰۰درجه پخته می‌شود، بااطمینان می‌توان گفت که آلوده به ویروس نخواهد بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.