صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علت تنش آبی در روستای گوی تربت جام چه بود؟ (۱۸مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۳۹۴۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
فرماندار تربت جام درخصوص تنش آبی در یکی از روستا‌های این شهرستان توضیحاتی ارائه داد.

حسین جمشیدی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص تنش آبی به وجود آمده در روستای گوی در تربت جام اظهار کرد: به دلیل ناترازی برق و قطعی‌های آن، ۵۰ درصد آب ورودی مخازن از مدار خارج شده است.

وی افزود: سقف منبع آب کاهش یافته است از مردم شریف این روستا پوزش می‌طلبم، فعلا در تامین آب مشکلی نداریم و در تلاشیم تا ظرف دو روز آینده به پایداری آب برسیم.

تکمیل پروژه آب‌رسانی روستای گوی و میانسرا نیازمند اعتبار ۳ میلیاردی

مدیر شرکت امور آب و فاضلاب تربت جام گفت: از محل اعتبارات محرومیت زدایی پروژه آبرسانی روستای گوی و میانسرا در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) شروع شد و از مشخصات این پروژه ۹ کیلومتر خط انتقال، ۶ کیلومتر شبکه توزیع، دو باب مخزن ۲۰۰ متر مکعبی،  یک باب مخزن ۵۰ متر مکعبی و ۲۵ حوضچه شیرآلات می‌باشد که خط انتقال و شبکه توزیع شیرآلات انجام شده است و مخازن با توجه به کمبود اعتبارات در فاز دوم پروژه قرار گرفته است.

مرتضی اشراقی ادامه داد: با توجه به شرایط دولت متاسفانه اعتباری برای فاز دوم در نظر گرفته نشده است و پروژه تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت داشته است و حدود ۱۲ میلیارد تومان هزینه شده و با اعتباری حدود ۳ میلیارد تومان پروژه تکمیل می‌شود ولی با توجه به اتمام اعتبارات پروژه در حال حاضر تعطیل شده است.

وی افزود: شرایط تامین آب روستا از محل مجتمع شهید محبی که شامل دو حلقه چاه و ۱۷ روستا تحت پوشش آن و با دبی ۳۵ بر ثانیه می‌باشد که برای یکی از چاه‌ها تامین اعتبار انجام شده است که دبی آن از ۷ لیتر به ۲۰ لیتر افزایش می‌یابد و روستای گوی و میانسرا از این چاه تامین آب خواهد شد.

رئیس شرکت امور آب و فاضلاب تربت جام گفت: با توجه به اینکه روستای گوی تحت پوشش آبرسانی ما نیست و خودگردان هست نمی‌توانیم یک حرکت آنچنانی‌ای انجام دهیم و باید صبر کنیم تا پروژه تکمیل شود و مردم انشعابات خود را خریداری کنند و کد آبادی را بگیرند تا گوی را تحت پوشش خود قرار دهیم ولی  بصورت موقت آبرسانی سیار در هفته یک روز انجام می‌شود و خودشان نیز کمک کنند و ما هم همکاری می‌کنیم تا چشمه روستا بهسازی شود تا آبدهی آن بیشتر شود و ۵۰۰ متر لوله روکار بصورت موقت انجام شود تا مخزن موجود به شبکه جدید وصل شود تا شرایط تامین آب در سال جاری بهتر شود و در سال آینده هم اعتبارات بیاید که مخازن آن و پروژه تکمیل شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.