صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یادداشت کودک درباره امتحانات | مانند ساعت دقیق باش

  • کد خبر: ۲۴۹۸۱۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
واقعا دنیای بی‌برنامه خیلی ترسناک و دیوانه‌کننده است.
طیبه ثابت
نویسنده طیبه ثابت

پس از نام و یاد خدای مهربان، سلام به شما خوبانی که همیشه سایت خودتان یعنی کوله‌پشتی را می‌خوانید و با ایده‌ها و نظرهای خوبتان ما را در بهتر شدن شکل و محتوا همراهی می‌کنید.

امیدواریم سلامت و شاداب باشید و حالا که به روزهای آخر اردیبهشت رسید‌ه‌اید، برای پیشرفت درسی خود و امتحانات خرداد، حسابی برنامه‌ریزی داشته باشید.

بچه‌های عزیز، ما حتی در تقویم رسمی کشورمان، اواخر  یک روز به نام «آمار و برنامه‌ریزی» داریم. می‌دانید چرا؟
زیرا برنامه‌ریزی باید یکی از امور مهم در زندگی، کار و درس همه باشد.

فکرش را بکنید اگر برای کارهای روزانه‌مان برنامه و نظمی نباشد، همه‌چیز به هم می‌ریزد و زندگی سخت می‌شود.

اگر مامان صبحانه را سر ساعت آماده نکند، اگر سرویس دیر بیاید، اگر سر ساعت در مدرسه حاضر نباشید، اگر مترو هر وقت دلش خواست بیاید، اگر زنگ ساعت درسی سر ساعت خودش به صدا درنیاید و ... واقعا دنیای بی‌برنامه خیلی ترسناک و دیوانه‌کننده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.