صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ظفرقندی: با بحران جمعیتی روبه‌رو هستیم | کاهش تلفات جاده‌ای ضروری است

  • کد خبر: ۲۵۰۱۶۲
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دولت چهاردهم بر موضوع جوانی جمعیت تأکید دارد، گفت: اکنون با بحران جمعیتی روبه‌رو هستیم و اگر به آن توجه نکنیم، ایران به پیرترین کشور دنیا تبدیل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا ظفرقندی روز سه‌شنبه (۲۰ شهریور ۱۴۰۳) در آیین افتتاح «نشست کشوری سلامت مادران و جوانی جمعیت» که در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد، افزود: ۷۳ ماده قانونی در ارتباط با موضوع جوانی جمعیت تدوین شده که بخش عمده‌ای از اجرای آن بر عهده وزارت بهداشت است.

وی با بیان اینکه موضوع جمعیت با مسائل متعددی گره‌خورده است، تصریح کرد: موضوع سلامت مادران با مسائل متعددی مانند مسائل اقتصادی، سالمندی، اجتماعی و فرهنگی گره خورده است.

ظفرقندی جمعیت را یک موضوع ملی دانست و اظهار داشت: مجموعه نظام باید در این موضوع در کنار یکدیگر قرار گیرند و با نگاه سیستماتیک برای حل مسائل جمعیت اقدام کنند.

وی با یادآوری اینکه در یک دوره زمانی تصمیم نظام بر اجرای سیاست‌های کنترل جمعیت استوار بود که به خوبی اجرا نشد و اکنون در حوزه جمعیت دچار چالش هستیم، افزود: اکنون با اینکه تعداد مرگ و میر مادران ایرانی کم است، فرزندآوری نیز کاهش یافته است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: اکنون با بحران جمعیتی روبرو هستیم و اگر مشکلات جمعیتی را در کانون توجه قرار ندهیم، ایران به پیرترین کشور دنیا طی سال‌های آینده تبدیل می‌شود.

ظفرقندی با بیان اینکه حضور زنان در مجامع علمی کشور افزایش یافته است، گفت: اگرچه میزان حضور زنان در مجامع علمی افزایش یافته، اما این موضوع می‌تواند با نقش مادری آنها تداخل ایجاد کند و در همین رابطه مردان دارای وظایف متعددی برای حل این موضوع هستند و باید به حل آن توجه کنند.

وی در مورد سقط جنین گفت: این موضوع از نظر فقهی، اجتماعی و بهداشتی دارای اهمیت است و باید با اقدمات مساعد در راستای کاهش سقط جنین تلاش کنیم.

میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات باید به ۱۴ هزار مورد کاهش یابد

وزیر بهداشت موضوع مرگ هموطنان در تصادفات رانندگی را مورد اشاره قرار داد و گفت: سالانه ۲۰ هزار نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند که بیشتر آنها جزو جمعیت جوان کشور محسوب می‌شوند.

ظفرقندی تصریح کرد: باید موضوع تصادفات در کانون توجه دستگاه‌ها قرار گیرد تا بتوانیم با هم‌افزایی میزان مرگ‌ومیر ناشی از تصادف را به ۱۴ هزار مورد برسانیم.

وزیر بهداشت افزود: برای رسیدن به این هدف توجه به مسایلی، چون ایمنی خودرو‌ها و استاندارد بودن جاده‌ها نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.